- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Volt a ( nagyon szép ) S - em,megtartottam volna,de recsegett,nyikorgott ha erősebben fogtam. A sáv alatti alsó rész is
megmozdult egy kicsit. Vigyázok a telóimra amúgy is,de zavart az alsó rész mobilitása,így talán jobb is,hogy a fiam elorganizálta.
Másfél hónapja ION - om van,ezt a telefont kézbe kell venni ! Ez,egy arisztokrata - egy Őrgróf ! -
hurrikan
addikt
Szerintem egy telefont sem lehet csúnyának nevezni, max van akinek tetszik van akinek nem. Ha megnézitek az Xperia S-P-U fórumát, vagy a híreiknél a hsz-eket ugyan annyinak ha nem többnek tetszenek, mint amennyinek nem.
Mindemellett mind nagyon jó hardveresen, szoftveresen is és mindnek kitűnő prémium anyagminősége, nagyon jó kijelzője van.
Nálam most az S van teszten, képeken én sem voltam elájulva tőle de élőben milliószor szebb, főleg sötétben amikor világit az a bizonyos, sokak által lefujjogott 360fokos csík.
Gyerekesnek pedig semmiképpen nem mondanám, kifejezetten komoly kisugárzása van. Az U pedig egy tömegforma igen nem túl sok egyediséggel de elsősorban az USA-nak készült ott meg az ilyen cuccok a sikeresek. Még mindig szebb bármelyik Xperia, mint pl a Samsung Galaxyk bármelyike. HTC-nél meg minden ugyan olyan már 2-3éve. Semmi design váltás vagy valami hasonló. -
daniel909
addikt
ez szép lett, de emellett olyan semmitmondó. A többi új sonyban legalább van egy kis egyediség. igaz az meg gyerekes egy HTC mellett... ez komoly de jellegtelen.
-
sajtee
őstag
Egy próbát megér
-
pit stop
addikt
válasz
kiskaktusz #49 üzenetére
Pozitívan értettem énis brand építést, mert ha innen nézzük szerintem elég jól csinálják
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
bekes.andras #46 üzenetére
Azért mert ha majd megkapja az ICS-t akkor tisztán a kijelzőről is vezérelhető lesz a telefon
-
pit stop
addikt
válasz
bekes.andras #47 üzenetére
Továbbra is adott a kérdés, hogy akkor mitől legyen egyedi?
Ebben a topikban erre jött már pár "pff tucatmobil", a másik design vonalon "pff minek az az alján"... .
Így mindenkinek meglenne amit akar, csak másik topikot is kéne nézni. Öncélú szerintem annyiban, hogy sony brand-et akar építeni itt (is), és ha utcán szembejön akkor egyből tudd hogy sony, és még azt is esetleg hogy melyik (ellentétben Samsunggal pl.)
-
bekes.andras
tag
Én azt nem értem, hogy miért kellett megtörni a jó kis SE hagyományt, miszerint három gomb, balról jobbra, back, home, menu?!
-
Fercsa
senior tag
Kinezetre ugyanolyan tucat mobil, mint a tobbi android. A P szeria legalabb felvallalt egy uj vonalat; az U szeria meg persze, hogy ossze-vissza vilagit hisz fiataloknak szanjak elsosorban, de ha nem tetszik kikapcsolod, ezen kiakadni?
-
Recon666
Közösségépítő
Szépen néz ki.
-
aljuzer45
csendes tag
Nos kinek-kinek mert hazánkban biz a döntö az "ÁRA" megfizethetöség,viszont nem /Prolik/ nak.
-
Sony
Ericssonis belehúzott rendesen, sorra jönnek a friss készülékekkel -
Na igen... Elég merész lenne azért hozni kis hazánkba LTE mobilt, mert a főváros egy részén elérhető ilyen hálózat.
Én egyelőre annak örülnék, ha a frekvenciablokkok megvásárlásával jönne 900Mhz-en a net, és valóság lenne a voda 100%-os 3G lefedettsége.. -
predator00
tag
Kíváncsi leszek mennyiért osztogatnak majd egy ilyet
-
kiskaktusz
addikt
Gondoltam, hogy jönni fog EU-ba..
-
törölt tag
nagyon szép lett ez a telefon, sajnálom hogy az idei év Sony designvonalat nem erről vették át, hanem az S-ről...
-
B1T3
addikt
Tényleg nagyon szép, a többi új Xperia pedig szimplán nem tetszik. Nem jelenthetem ki, hogy csúnyák, mert egyrészt nem kifejezetten azok, másrészt élőben is meg kellene néznem őket, illetve ugye ez az én szubjektív véleményem (amely sokakéval egyezik), de gondolkodás nélkül ezt a formatervet választanám, ha két ugyanolyan telefon köré lenne építve, és a másik mondjuk az Xperia S-ét kapná meg.
-
kolosanyi
veterán
Valóban nagyon szép ez a kocka dizájn, ez az Sony, így kell ezt!
Ahogy elnézem, eléggé megosztja az embereket amúgy, valaki vagy könnybe lábadt szemmel kántálja, hogy milyen szép (pl én) (kicsit eltúloztam nem?
), vagy épp messze el fogja kerülni őket, mert ocsmánynak találja...
-
g3d
tag
Szép a formaterv. Kicsit a wave-et juttatja eszembe, de ez ebben a fekete színben űbereli azt!
-
-
Apika
addikt
Ez jó hír! Klasszul néz ki!
-
Hanon
tag
Na ez már rögtön szimpatikusabb. Elég érdektelen design, de simán odaveri azt a nyomorult csíkot a SUP bro' trión.
Viszont a francnak sem kell egy ekkora darab tégla. Sem méretre, sem kialakításra nem bejövős. Mi a problém a lekerekítéssel és mi a probléma a maximum 4 inches kijelzővel? Szerintem afölött már nagyon kompenzálni akar a tulajdonos valamit. Én legalábbis el nem tudom képzelni, hogy hogyan lenne kihasználva 4,5 inch.
-
bok92
addikt
Gyönyörű
-
Demens
tag
-
Hennet
aktív tag
nem konzervatívabb, egyszerűen nem ízléstelen....
a SONY nevéhez illő külső végre, jobb lenne, ha ezt a vonalat vinnék a desingbantalán még a P ami értelmesen néz ki, de a többi új xperia...
-
Demens
tag
Jöjjön csak! Szép ez a telefon is, kicsit tényleg egyszerűbb, mint az Xperia S. Nekem az a dizájn nagyon bejön, csak kár, hogy nem bővíthető a memória és nincs Gorilla Glass.
-
Pompi
nagyúr
válasz
LEFTHORSE1 #18 üzenetére
GSMArena szerint: 133 x 68 x 10.8 mm [link]
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem tudja valaki hogy hányszor hányas ez a mobil, főleg a hossza érdekel
-
Nordic
Közösségépítő
Basszus, valami brutálisan szépek ezek a baltával faragott Sony készülékek.
-
pit stop
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Kicsit máshogy, de SE régebbi telefonjaiban is megtalálható volt ez - nekem legalábbis rögtön beugrott Z520-as, meg z610-esben is volt többe között úgy rémlik (tudom ezek kinyithatóak voltak, de ugyanaz a kék árnyalat mint többi új sony-n).
Ez meg szerintem pont azért jön, hogy akiknek nem tetszik az az új design-vonalas lehet ezt venni. Ha az nem lenne alján egyedire megcsinálva, akkor meg egyen telefon lenne és azért menne pfujogás szvsz.
-
Gameghost
csendes tag
-
LEFTHORSE1
őstag
No ebből kérek egy kissebbet, max 110mm hosszban, nagyon jól néz ki
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Nem tudom de valami botrányos.
-
enginev3.0
félisten
Hát jó, ez az Xperia U mint valami gagyi kínai játéktelefon, össze vissza világít. De minek?
Rájöttem miért világít, biztos olyan sokáig bírja, az akksi, hogy valamivel le kell meríteni
Néhány magyar
"sztár"kezében el tudnám képzelni, hogy villognának vele a"nagy partikon" -
zord01
senior tag
Ez legalább nem ronda. A széptől messze van, de elfogadható. De a többi...
-
AMD Power
titán
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Bezzeg a többi Sony, hogy néz ki.
-
Fkris
őstag
Nemszeretem a Sony telefonokat, 2 volt, mindkettő a szervízben töltötte a legtöbb időt.
DE.
EZ a telefon, ROHADT JÓL NÉZ KI!
Az S engem játéktelefonra emlékeztet, de ez a ion nagyon jól néz ki! -
enginev3.0
félisten
Ez gyönyörű
A kijelzője, és az egész eleje fúúú, a számomra a mai nap legszebb telefonja
És figyeljétek, ha megfordítod a telefont akkor összemegy, kisebb lesz (lásd a képen)
Amúgy gondolom most csak a kép miatt, de ha előröl nézzük, akkor nincsenek annyira lekerekítve a szélei, mint a hátulról nézős képen
-
AMD Power
titán
Ez már külsőre is tetszik.
-
gzbotii
nagyúr
Vegre az az atlatszo csik az aljan nincs rajta..es meg szep is.
Talan eddig a legszebb a SonyEricssonidei termekpeltajarol -
Psytech
őstag
Ahogy előttem is mondta Keldor papa, ennek a telefonnak csak 4G LTE támogatási szint mellett van létjogosultsága az S mellett. De úgy viszont nagyon, itthon még egy darab sincs hivatalosan ami azon működne.
-
keIdor
titán
Budapesten már van LTE, szóval nem lenne meglepő a T-Mobile-nál ha felbukkanna nyáron.
-
Dunbar
senior tag
Dafuq... feljövök vasárnap este és csomó új Sony hír, MWC
Rohadtjól néz ki, HD, 4,55, erős hw és Sony (Ericsson?) UI, jöhet.
-
hurrikan
addikt
Na ez jó hír!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged