- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Mert akkor kéne a tabletbe is valamilyen vezérlő / processzor, hisz ha jól értem, önmagában működésképtelen, csak egy dokkoló képernyő, ha úgy tetszik. Nem beszélve arról, hogy ha a teló végzi a számítási feladatokat, akkor egy vezeték nélküli átvitel hatalmas késleltetés lenne, lassú szerintem. Teszem azt VNC/RDP esetén is a számolt grafikus megjelenés a hálózaton megy át, és hát nem gyors.
Meg nem is látnám értelmét, hisz a telefon funkciót így is tudod használni (meg minden mást is), és kevesebbet is fogyaszt, sőt, tölti is a telót ha kell.
Maga a koncepció: először furcsálltam, de végső soron nagyon tetszik. Okosteló jó dolog, de én azért ragaszkodtam tablethez, mert sokat olvasok, és ahhoz kell ekkora képátló (10", nekem ez a megfelelő), de emellé még egy okostelefon, valamelyik elég kihasználatlan lenne... Így viszont jó, hisz pont csak a nagy képernyője miatt érdekes a tablet, minden másra ott az okosteló.
Árra kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus sajtótájékoztatón ismét varázsoltak: a táblagépes dokkoló és telefon együtteséből álló PadFone mellé egy headset-tollat és billentyűzetet is kapunk.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest