Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoll96
csendes tag
Na véééégre
-
auditore16
csendes tag
nagyon jól néz ki
ha lehet ( és ha látjátok! ) akkor a motorola atrix 3-ról készítsetek videót illetve részleteket ide -
CarKiller47
tag
Nagyon várom a megjelenést! Végre nem sajnálnám a pénzt egy "tabletre"
-
messi6502
tag
Megvan az S2 utódja
Nagyon tetszett már tavaly is, most viszont lenyűgözött a tollal + a billel.[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Kár hogy a Samsung nem csinál ilyet az s3-hoz :-(
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
g3d
tag
Igazán puritán a megjelenés, de tetszik. Kár, hogy a dokkot nem tudtátok tesztelni. Az egy kritikus rész. Mondjuk a transformereknel jól megoldották, itt miért ne sikerült volna.
-
defymoto
senior tag
válasz
auditore16 #2 üzenetére
Igen, az Atrix 3-ra én is kiváncsi vagyok
-
hallerlaller
addikt
Ez gyorsabb mint a prime a tegra3-al? Annál némi laggolásra panaszkodtak egy cikkben ha jól emlékszem.
Ja és ha csörög hogy lehet felvenni? Van benne hangszóró+mikrofon vagy csak bt füles?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller #8 üzenetére
"Ez gyorsabb mint a prime a tegra3-al?"
Általánosságban el lehet mondani, hogy ez a kétmagos SoC érősebb a 4+1 magos Tegra 3 -nál.
A tablet-dokkolóban van hangszóró és mikrofon is, persze természetesen lehet BT fülessel is használni.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Kind-nak milyen civilizált képe lett ezzel a minimalista hajkoronával.
-
Psytech
senior tag
Érdekes elképzelés, hogy egyszerre veszel egy telefont meg egy táblagépet is
Sőt, továbbmegyek, még tetszik is az ötlet
Kíváncsi leszek, hogy hétköznapokban hogy fog majd teljesíteni a hardver.
-
T0rnad0
addikt
Csak terjedjen el jobban ez a megoldás, ilyet én is szívesen használnék.
Z Fold 4 - A03 64GB
-
Sanzaa
senior tag
Szerintem lehetne kissebb is a telefon kijelzője(3-3,5"), ha már van hozzá egy 10" kabát is.
Annyira nem tetszik ez az ajtós megoldás.
Inkább lehetne valami belecsúsztatós.
Többféle kijelzőmérettel kellenne forgalmazni, úgymint 7", 10". Meg esetleg egybeépítve a billentyűzettel is lehetne egy, mint a Moto Atrixnél a LapDock.
A cerka telefon viszont oltári ötlet. Remélhetőleg belecsúsztatható a kijelző kabátba.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
gybazsi
senior tag
Azért nem keveset dolgozhattak ezen. Telefonból tablet, tabletből (szinte) netbook. És a stylus is jó dolog.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
kiskaktusz
addikt
Elég jónak tűnik az a toll-telefon kapacitív stylus
Elég meggyőző az a sebesség a videóban
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
rankesz
veterán
100x inkább egy ilyen mint egy Note 10.1...
-
gmarko
csendes tag
Érdekes koncepció. De miért kell beletenni a tabletbe? Valami wireless megoldás nem lenne kényelmesebb?
-
andro_et
tag
Na ez már tényleg innováció, s nem a magok számávan kéne fejlődni, hanem az ilyen dolgokban
-
phonefan
tag
válasz
beloadjoker #5 üzenetére
honnan tudod? még meg sem jelent.
az ő stratégiájuk, hogy kivárják, hogy a többiek mit hoznak, és hogy mekkora rá az érdeklődés, és ha tetszik a népnek a cucc, ők rádobnak még egy lapáttal.„Szeretném a látványból a lehető legkevesebbet mutatni, úgy, hogy az a lehető legtöbbet jelentse.”
-
raper
senior tag
Úgy látszik a Transformers mellett ezt is nagyon eltelálták.
-
Apika
Közösségépítő
"Sajnos a táblagépes dokkoló hátlapján található rekesz le volt zárva, így az egyik legérdekesebb részt, a mobil elnyelésének folyamatát nem tudtuk megörökíteni."
Egy korábbi hírben szereplő videóban mindez megtekinthető...
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Nem látom értelmét, az ötlet jó, de szerintem nem életképes.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
rinbanbo
tag
És a 41 mp -s nokiáról mikor tesztek fel valami hírt vagy esetleg egy videót...?
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
bok92
addikt
Jó lesz ez
-
csabi94
őstag
Nem is tudok mit mondani, csak ámulok a különböző cikkek láttán, hogy hova fejlődünk!
-
gaben1117
senior tag
Van rá esély szerintetek, hogy 200 alatt induljon az ára?
-
bostone
addikt
Milyen kár, hogy a mosógépbe nem lehet dokkolni a telefont. A ház összes tartozékát hajthatnám egyetlen mobillal.
-
harry
veterán
Mert akkor kéne a tabletbe is valamilyen vezérlő / processzor, hisz ha jól értem, önmagában működésképtelen, csak egy dokkoló képernyő, ha úgy tetszik. Nem beszélve arról, hogy ha a teló végzi a számítási feladatokat, akkor egy vezeték nélküli átvitel hatalmas késleltetés lenne, lassú szerintem. Teszem azt VNC/RDP esetén is a számolt grafikus megjelenés a hálózaton megy át, és hát nem gyors.
Meg nem is látnám értelmét, hisz a telefon funkciót így is tudod használni (meg minden mást is), és kevesebbet is fogyaszt, sőt, tölti is a telót ha kell.
Maga a koncepció: először furcsálltam, de végső soron nagyon tetszik. Okosteló jó dolog, de én azért ragaszkodtam tablethez, mert sokat olvasok, és ahhoz kell ekkora képátló (10", nekem ez a megfelelő), de emellé még egy okostelefon, valamelyik elég kihasználatlan lenne... Így viszont jó, hisz pont csak a nagy képernyője miatt érdekes a tablet, minden másra ott az okosteló.
Árra kíváncsi leszek...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kolosanyi
veterán
Nem rég még nagyon be voltam lelkesedve ezen a típuson, most már kevésbé. Tetszik, meg marhára ötletes, de az árazás nagyon el tudja cseszni, lásd korábbi Transformerek. Amíg a dokkoló kvázi csak egy kijelző egy akksival, addig nem szabad, hogy annyiba kerüljön, mint egy külön felső kategóriás tablet. Reménykedem is benne, hogy nem gurul el a gyógyszerük, mert nagyon f@sza ez a telefonból tablet meg netbook elképzelés, de ha annyiba fog kerülni, amennyiből veszel egy korrekt telefont meg egy korrket notebookot, akkor bukta az egész.
-
aljuzer45
csendes tag
Hm az Asus padfone klassz,jo.Igaz mivel müszakilag fejlett.az ÁRA is ilyen lészen./csori Magyarka/ legalább olvasson rola.és nézze a képeit.
focsoro
-
bloomberg
tag
Lehet, én értelmezem rosszul, de mintha működne a tablet telefon nélkül is, csak háttértára nincs, tehát a telefon háttértárát használja.
Ezek szerint netezni lehet majd vele telefon nélkül ????
-
bloomberg
tag
válasz
hallerlaller #39 üzenetére
Hááát az tuti, mert olyanom már nincs.......
Tehát telefon nélkül használhatatlan...kár
-
tjb007
nagyúr
-
harry
veterán
válasz
kolosanyi #35 üzenetére
Én is 200k fölé tippelném, így érzésre... Eleve egy ilyen telefon nem szokott olcsó lenni, bőven 100 fölött. A 10", nagy felbontású, érintős IPS panel aksival szintén nem egy tucat termék. És akkor ott van még a billentyűzet meg egy jó minőségű kapacitív toll is... Meg persze az újdonság felára.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
syl5
őstag
Újabb álomkütyü
Bár, én már inkább arra várok, hogy asztalihoz lehessen dokkolni. Vagyis legyen egy univerzális dokkoló, amire rácsatlakoztatok egy jó kis 22-es monitort, meg USB-s bill+egér kombót, aztán nem ilyen tablet-netbook korccsal szenvedni.
-
bloomberg
tag
válasz
matteo_szg #42 üzenetére
Egyébként gondolkodom tablet vásárláson, de hosszú lenne kifejteni elvárásaimat, aggályaimat, reményeimet, stb. stb, meg nem is ide való.
-
AS
félisten
Gsm arénának sikerült:
Ez bizony szuper gyors.
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus sajtótájékoztatón ismét varázsoltak: a táblagépes dokkoló és telefon együtteséből álló PadFone mellé egy headset-tollat és billentyűzetet is kapunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- Jövedelem
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- HP ENVY 17-cr0759nz - ÚJ 17,3" 4k UHD notebook - Core i7-1255U, 32GB, 1TB SSD, GeForce
- DELL LATITUDE 7490 I5-8350U/8GB/512GB NVME/FHD MAGYAR BILLENTYŰZET
- Dell 7480 I5-6300U 8gb 256gb FHD magyar billentyűzet
- LENOVO THINKPAD T480 I5-8350U/8GB/256GB SSD/FHD ÉRINTŐ KIJELZŐ MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest