Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Igen tudom, ezért is mondtam, hogy "hisszük, ha látjuk". A pletyi.
Amúgy ha belenyúlnak a rendszerbe és a hardver is megvan szerintem elképzelhető, hogy lesz telefonon Honeycomb. Lényegében ezek a mostani Tabletek sem sokban különböznek egy nagyra nőtt okostelefontól. Persze egyelőre fake-ként kell kezelni, de a Google anno megmondta, hogy az android 2.X és az azelőttiek alkalmatlanok Tablet-re, de a gyártókat ez nem nagyon hatotta meg végül...
-
Xaels
félisten
De legalább nem abban az árkategóriában versenyzik, mint az említettek. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Flyer 670Eur lesz az Amazon.de-n és a pletyik arról szólnak, hogy Q2-ben jön rá a Honeycomb(de ezt hisszük, ha látjuk). Persze ettől még hardverügyileg a konkurenciát figyelembe véve egy cseppet sem értéktartó/időtálló.
A Desire S meg csak akkor létjogosult, ha csak minimálisan lesz drágább a sima Desire jelenlegi áránál. Van amiben javult és van amiben pont ellenkezőleg, de semmi drasztikus ami indokolna nagyobb árkülönbözetet.
Kíváncsi vagyok ebből mi az igaz: [link]
-
Xaels
félisten
Külsőre tetszik, bár az oldalon elhelyezett csatlakozótól agyhugykövet kapnék rövid időn belül. Az optikai trackball is nagyon hiányozna, főleg mert megszoktam Opera-nál a használatát egérként. Jelenleg a több memória és az Adreno205-ös nem venne rá a váltásra. A sima Desire is elég amire nekem kell, memória gondom még nem volt és mivel nem akarok "Crysis"-t játszani rajta így grafikailag sincs semmi gondom, a SNES emu tökéletesen megy
Egyedül amit sajnálok az az elméleti hosszabb üzemidő, de nem dől össze a világ így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest