- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Igen tudom, ezért is mondtam, hogy "hisszük, ha látjuk". A pletyi.
Amúgy ha belenyúlnak a rendszerbe és a hardver is megvan szerintem elképzelhető, hogy lesz telefonon Honeycomb. Lényegében ezek a mostani Tabletek sem sokban különböznek egy nagyra nőtt okostelefontól. Persze egyelőre fake-ként kell kezelni, de a Google anno megmondta, hogy az android 2.X és az azelőttiek alkalmatlanok Tablet-re, de a gyártókat ez nem nagyon hatotta meg végül...
-
Xaels
félisten
De legalább nem abban az árkategóriában versenyzik, mint az említettek. Egyelőre úgy néz ki, hogy a Flyer 670Eur lesz az Amazon.de-n és a pletyik arról szólnak, hogy Q2-ben jön rá a Honeycomb(de ezt hisszük, ha látjuk). Persze ettől még hardverügyileg a konkurenciát figyelembe véve egy cseppet sem értéktartó/időtálló.
A Desire S meg csak akkor létjogosult, ha csak minimálisan lesz drágább a sima Desire jelenlegi áránál. Van amiben javult és van amiben pont ellenkezőleg, de semmi drasztikus ami indokolna nagyobb árkülönbözetet.
Kíváncsi vagyok ebből mi az igaz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged