- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
sőt.most nézem hogy van olyan hely ahol már rendelhető!legalábbis nincs kiírva két helyen hogy előrendelés.csak kicsit borsos az ára.itt a két hely:
http://www.elektromania.hu/index.php?place=41&product_id=65858&name=Samsung%A0i8910%A0Mobiltelefon%A0(k%E1rtyaf%FCggetlen)
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=25882
-
d.beni
aktív tag
szerintem már nem a bétát fogják tesztelni itt.pár hét és már kapható elvileg.de ez csak jó úgyis
kíváncsi leszek sok hibája lesz-e
-
d.beni
aktív tag
itt előrendelhető már!csak az ára kicsit sok sztem
http://mivvy.hu/main.php?page=termek&iid=25882
bocs mindenkitől de nem tudom hogy kell itt hiperhivatkozást csinálni. -
d.beni
aktív tag
szerintem a 140-150 független ár egész jól hangzik.remélem ha télleg ennyi lesz akkor nem fog az első hónapban 20ezret esni az ára mert tuti megveszem amint megjelent
-
d.beni
aktív tag
én már régebben is láttam hogy van az omnia hd mellett van egy ilyen kódneve a telonak.de kár lenne az omnia hd név miatt
sokkal egyszerübb
-
d.beni
aktív tag
azt nem tudod hogy mennyit fog késni?
-
d.beni
aktív tag
nekem még a 18.hét is jó lenne.remélem nem fog változni köszi a választ
-
d.beni
aktív tag
én is nagyon szeretném ha április 20.-ai héten megjelenne
már nagyon szeretnék egy ilyet magaménak tudni.de nekem gyanús hogy még bétát se kapott a mobilaréna tesztelésre....
-
d.beni
aktív tag
jó lenne ha ebben a hónapban mejelenne vagy jövő hónap elején.már nem nagyon akarok rá várni és gondolkozok hogy n96-ot vagy i8510et vegyek inkább.bár nagyon vonzó az omnia hd tudása.
-
d.beni
aktív tag
hát elég késön kapják meg a telot ha az igaz hogy április 20.-ai héten forgalomba hozzák a telot
-
d.beni
aktív tag
hát ez a megjelenési adat nagyon jó hír.már ha igy is lesz.az ára meg sztem is 1hónap alatt leesik..ugyhogy csak türelem
május vége június eleje és talán jó áron is lesz
-
d.beni
aktív tag
Szerintem május vége június eleje a legkorábbi időpont amire forgalomba kerül.
-
d.beni
aktív tag
szerintem jó képet csinál
kár hogy még olyan sokat kell várni rá... -
d.beni
aktív tag
ezt a várakozást utálom a legjobban
most ha megkapják a telot a nagykövetek utánna még 1hónapig tuti nem lesz kapható a cucc.tehát ez is kb június amire kapható lesz.de már nagyon kíváncsi lennék a végleges verzió tesztjérea kamerája és a hatalmas gyönyörű kijelzője fogott meg a legjobban
mostanában elég pangás van itt. írjatok emberek -
d.beni
aktív tag
szerintem is nehéz lesz versenyeznie az N97-nek ezzel a csodával.és abban is biztos vagyok hogy sokkal olcsóbb lesz a samu
-
d.beni
aktív tag
Remélem azért előbb jeleneik meg mint az N97...
Nagy a pangás itt..írjatok emberek -
d.beni
aktív tag
már csak 1 hónap és itt a második negyedév
és onnantól megjelenhet ez a szépségcsak ne úgy mint az n97.... március vége helyett június.
-
d.beni
aktív tag
én 145-re tippelek a bruttó árával kapcsolatban.
-
d.beni
aktív tag
2.negyedévre ígérte a samu. remélem be is tarják és akkor legkésőbb júniusban meg tudom venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest