- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fejedlm
csendes tag
Nincs hozzá alkatrész? Szerintem nem ilyen dolgokról beszéltünk, 10 éve mobilozom és nem találkoztam még olyan telóval, amit azért nem tudtam megjavítani (javíttatni) mert nem volt hozzá alkatrész.
"ha tönkremegy, akkor a nemzetközi forgalmazóval kell levelezem, hogy elküldje az "anyaországba" és csinálják meg (ha megéri)"
Ezt el kell felejteni, a Nokia is mindenkit elhajt, hogy nem magyar garis a teló, de kötelessége megjavíttatni, amennyiben számlád van, tehát nem kell küldözgetned sehová.
(ha erre gondoltál)Sajnos sok a negatív tapasztalat vásárlói részről, de sokszor alaptalanul szívatnak titeket a gyártók a garinál.
Egyébként mi az, hogy szürke import?
Vagy behozták legálisan vagy nem.
Köztes megoldás nincs. -
Magnum_
nagyúr
na igen, ismerve a maximalizmusodat, ki kellett volna egészitenem ezt a részt
. szoval engem nem érdekel a fotozás, nekem az a lényeg a fényképezőgépben, hogy nyaraláskor, kiránduláson 1-2képet készítsek,szigoruan automatában. ami inkább fontos, hogy jol nézzen ki, és kicsike legyen a gép... barátosném anyukájának olyan eccerü' samsungja van, az nekem elég is lenne, nem vágyom dslr gépre, mert nem értek hozzá. persze nem váltaná ki még az ultrakompakt gépet sem, de lehet igy kitolnám a vásárlását,mert a telefon fontosabb nekem.
nekem meg a wm nem kell.. csak a symbi szipi
-
asadasad22
őstag
3-5 évig szerintem már biztosan bírja egy mobilos oled kijelző. és van már jópár OLED kijelzős mobil a piacon, messze a legszebb képük van: színben, kontasztban, világításban eléggé elgyepálja az LCD-t. ezenkívül kevesebbet fogyasztanak, kisebb helyet foglalnak, és elvileg olcsóbbak is lennének hosszútávon, mint az LCD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged