- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
biztos lesz, de jelenleg mi még csak a hibátlan specifikációkban gyönyörködünk...
én ezt egyébként úgy értettem, hogy nehéz lenne belekötni, hogy nincs olyan telefon jelenleg ami ennél többet tudna, szóval nem lehet mutogatni, hogy bezzeg a nokiánál ezt megcsinálták, a samsung miért nem? stb..
de hibás darabok tényleg minden szériában vannak -
copin
őstag
A szürke import nem lehet egyenlő azzal, hogy egy adott termékre nincs gyári garancia.
Ha nincs hozzá alkatrész, akkor édesmindegy hogy mikor és kitől vetted a cuccot. Valóban pontatlanul fogalmaztam, de a tiéd se lett jobb. Én olyat nem veszek külföldön, amit itthon, vagy a szomszédos országokban be lehet szerezni, vagyis ha tönkremegy, akkor a nemzetközi forgalmazóval kell levelezem, hogy elküldje az "anyaországba" és csinálják meg (ha megéri). Emiatt elég macerás a szürke import az én szemszögömből függetlenül attól hogy a hazai és a külföldi forgalmazon cég vállalata, vagy sem (pl. magánszemély).
-
AS
félisten
Már pedig vannak olyan boltok akik csak készüléket adnak el és enyi se doboz se semmi.
Hogy mi a Hivatalos???
Amit a Samsung Magyarország is forgalmaz és garanciával ellát!
Ami ezen az oldalon található: [link]Több fajta garancia is van: Magyar Samsung, Eu-s ( ez a bolti állatában ezt nem javítja a Samsung csak a boltok!)
Elég sok mobilos boltot ismerek, sőt voltam eladó is egy kis ideig, és jó kapcsolatom van pár üzletet vezetővel is szóval én tudom hogy megy.
Medimartban kapható készülékek mind Samsung garanciásak azonban ott is van böven szürke import bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest