- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Nem igazán a teljesítmény miatt. Ez a platform már több mint egy éves, bár az is igaz, hogy a legjobb és legújabb all-in-one rendszerek rendszerint winmo-val kompatibilisek kizárólag. A HDMI kimenet azért elég szépreményű, szóval sok gond nem lesz a teljesítménnyel.
@#340 Talán ezért, de én inkább lobbinak nevezném.
@Karma Maemora?
-
d.beni
aktív tag
sőt.most nézem hogy van olyan hely ahol már rendelhető!legalábbis nincs kiírva két helyen hogy előrendelés.csak kicsit borsos az ára.itt a két hely:
http://www.elektromania.hu/index.php?place=41&product_id=65858&name=Samsung%A0i8910%A0Mobiltelefon%A0(k%E1rtyaf%FCggetlen)
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=25882
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
ez igaz, de gondolj bele hogy jöhetett volna akkor amikor a konkurencia (n97) azaz júniusban...
így legalább júniusra biztos eléri azt a 130as árat...
ja és lehet hogy a 8 gigás olcsóbb lesz, mert gondolom ez a 16 gigás verzió ára
szóval van remény, ismerve a samsung árképzését -
Dr.Anonymus
addikt
-
copin
őstag
Mennyire drága az a kompakt, amelyik nem képes zoomolni, legfeljebb nagyítani a felvett képett. Vitatható a kompakt alázás. A samsung kompaktjai amugysem számítanak nagy eresztésnek a fényképezők között, de ha jól tudom piacvezetők, nem mintha ez bármit is javítana a vásárlók ízlésficamán.
(van rá sok példa) Bár az is igaz hogy láttam már olyan samsung telefont, ami csak philips ic-t tartalmazott (memóriát kivéve). Ez a világ legnagyobb félvezető gyártójától elég érdekes húzás
Az ára annyira nem izgat, nem nagyon szimpi a jános, de winmo-val megnézném élőben és úgy néz ki hogy ezt meg is tehetem majd.
-
Dr.Anonymus
addikt
nyugodtan belinkelheted az egész tesztet is
kegyetlen az iphoneos összehasonlító kép, egyszerűen félkarral lenyomja a kijelzőjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest