Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• John Fowler

tag

Az alapötlet jó, de a megvalósítás számomra értelmetlen.
    Valószínűsítem, hogy a mai fiatalok többségének bejönne; -anno a Nokia-előlap csere is nagy hóbort volt bizonyos körökben- mert sok ismerősöm most is csak azért cserélget telefont, mert a kölsejére ráuntak, esetleg lestrapálták, de tudás szempontjából a kb négy generációval ezelőtti mobiljuk is megfelelne nekik. Szóval ha jól csinálják, és nem szállnak el az árakkal, akkor nagy jövőt jósolok neki, hiszen az átlagembernek elég ha évente kiadnak egy új divathullámot meglovagoló dzsekit, egyre nagyobb felbontású kamerával.

És hogy az én igényeimhez képest miért lőttek nagyon mellé? Mert engem pont a külcsín érdekel legkevésbé. Nekem a funkcionalitás terén nyújtott flexibilitás lenne hasznos, és talán a sport-dzseki kivételével az összes többi dzseki egyforma számomra. Én akkor látnék benne fantáziát ugyanis, hogyha az alapgépnek nem is lenne kijelzője, és lenne:

- egy átlagnál kicsit kisebb méretű dzseki a mindennapokra, közepesen kicsi kijelzővel, izmos akksival, BT+mp3 lejátszásnál több extra ebbe nem is kéne (esetleg igény szerint kamera)
    - egy mini, gombsor nélküli minimalista kijelzős -akár fekete-fehér- csepálló dzseki sport és egyéb outdoor tevékenységek közbeni elérhetőségre (üzemidő itt akár pár óra is elég lehet, de max 1 nap bőven elég)
    - és egy minél nagyobb kijelzős (akár 3,5-4collos) dzseki multimédiás célokra, netezésre, navigációra, munkára, stb (ebben lehetne wifi-től elkezdve minden szűzmária).

A minden bele készülékekkel az a baj, hogy a túl sok funkció sokszor egymásnak ellentmondó követelményeket támaszt, pl. navigációra, netre, minél nagyobb és jobb minőségű kijelző volna az ideális, de ezt állandóan zsebben hordani macerás; az üzemidőre nézve is hátrányos, stb.

Új hozzászólás Aktív témák