Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #65 üzenetére
Jó. De itt nem teljes jogu felvásárlásról volt szó. Sőt nem is igazán felvásárlásról. A Google kapott a Htc-től a pénzért. Egy telefonért sőt hát végül is bármely Hardware-ért, amely alig használt, granciával rendelkezik, a teljes vételárból engedni 20k-t szerintem korrekt dolog. Ha nem viszik, akkor vagy nincs kereslet, azt nagyon sok minden befolyásolja, is sajnos ami a legrosszabb az emberek nagy többsége már ezt az engedményt jelentéktelennek veszi, sokan azt mondják inkább legyen rajta pár karc de átlag ár alatt. Minden az alatt hogy mondhassa, milyen jó vételt csinált. Plusz az a 20k relatív kevés, inkább meg veszi boltba. Ha el akarod adni, jobb ha felkészülsz türelemmel, ki várod az embered, ki várod míg a tied lesz a hírdetések között a legmegbízhatóbb megoldás.
Ez az ár szint amúgy necces. Itt már ha tollpárnát arulsz is el gondolkodik hogy 160k mire is? Tű hegyesen rá vannak koncentrálva. Jó magam is meg szerintem ha meg kérdezed a mobillal foglalkozókat, el mondják hogy már nagyon régóta nem hoz akkora profitot a komolyabb telefon. Sokkal jobban pörög a kisebb kategoria is mint pl ezek pofásak polcon jól nézki, Brand is. Na már aki tudja mi az hogy Htc. Mert valamelyik nap egy fiatal lány ugy vélte a telom, valami Eb*y-os, Samsung copy. Nem is mondtam rá semmit
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #59 üzenetére
Lényegében amúgy igazad van sok helyen. Az biztos hogy, az értékállóság Htc-re sem lesz igaz sem, egyébként egyik gyártóra sem. Ha saját termék nem üti le, le üti más gyártó más termékkel. Ez ilyen. Most meg hogy, mindenki be jelentkezett sd845-re méginkább. De ez nekünk lényegében jó hiszen azért veszünk, elsősorban telefont hogy használjuk nem hogy, azt figyeljük mikor hogy stagnál a világpiacon. Ha végignézzük az U családott látható jóval szélesebb felületet fed le. Így gondolom a Desire sorozat is legenda maradnia kell, de jól néznénk ki ha egy Desire ütne teljesítményben egy U-t így ez lett belőle. Szerintem semmi olyan gond nincs a Htcnél ami aggodalomra addna okot egyenlőre. Meg született egy Google-ös kapcsolat is az se hülye, döglött lovat nem etet. Mert azzal az a baj hogy már nem szalad.
Tényleg meg van minden amit irtak itt is, szerintem is jó az irány. Biztonsági frissítésről meg annyit hogy ha nincs panasz nem görcsölök. Igazából én gyártó lennék, írnám lelkesen ha juzerek ettől boldogok . Csinálnék rutin ellenőrzés küldenék smile-t ide oda el rejtve átirom a dátumokat verzió számot azt kész is. 😊 Mert igazából a biztonsági frissitések valódi tartalmának jelenleg elég nehéz utána nézni amit a gyártók azzal magyaráznak hogy azért biztonsági frissítés. 😊
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #56 üzenetére
Én meg azt hogy ennek az ára is be zuhan. Váltja a régebbi megoldásokat. De nehéz nem is lehet, meg érteni a Htc üzlet polikiáját. Csak arra emlékszem ugyan ezt egyszer már végig futottuk pl a Samunál. Ezt a telefont már minek ? Ezt már kinek? 😁 Nem ment bele tönkre senki sem.
-
-
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #46 üzenetére
Ez igaz, csak a használt telefont nem a gyártónak fizeted hanem a tulajdonosának, így a gyártó maximum annyit kaphat hogy megtetszik az embereknek a használt készülék és a következő telefonját ujként, ugyan ettől a gyártótól veszi. Nem nyilván én sem. Ha vennél 270ért egy telefont és elakarnád nekem adni nem fizetném ki a teljes árat mert amint ki bontod onnantól használt és az a relatív reálisnak gondolt ár külömbségért aminek az irány adója durván a használt piaci ár. De ez mindennel így van nem csak a telefonokkal. Figyelj uj még az u széria a legtöbb garis még szinte. Meglátjuk mi lesz az biztos régóta van Htc-m, attól nem kell tartanod hogy egy komolyabb darabot nem tudsz el
adni, egy fan előkerül innen onnan 😊 Márkákra már nem térek ki, teljesen össze keveredett minden, és inkább a kereslet, a köznyelv az ami ma mérvadó, hátérbe szorítva sokszor a minőséget. Ezért is tudod olyan mély gyökeret verni a sok kétes Kinai gyártó. -
Navaze 2
tag
válasz
#32577792 #43 üzenetére
Samsung-al, Lg-vel, stb, nehéz versenyezni. Annak idelyén is előnye volt a Htc-vel szemben, már csak a kommercionális név miatt is, de meg is érdemelten mint pl az S2 annó. A házi asszony Samsung micróba pakolja a kaját, Samsungal mos , főz, persze jól működik, név ott is. Nyilván a telefon is menni fog. Erre jön ebből is adódóan a szolgáltatok érdeklődése, szórása a piacon. Akkor is csak az vett Htc-t aki tudta mit vesz. És hát szép számmal lehet felsorolni a Samsungtol is olyan telefonokat amikben irreálisan alacsony szintü Soc volt. Használtan is jobban mennek. Én nem látok egyértelmű párhozamot egy telefon cég hanyatlása és annak termékeinek használt ára között.
-
Navaze 2
tag
A barátnőm Sd400-al szerelt Htc Desire-t használ. 2gb rammal. Eleinte nevettem rajta, főleg hogy egyébként, sokkal erősebb Huawei P8-ról cserélt. Tökéletesen elégedett, úgy hogy egyébként a telefon memoria szemétmentesítése számára valami idegen fogalom. Ki próbáltam ezért én is az életet sd400-al, merészebb voltam 1gb rammal. Bőven lehet vele élni még, nyilvánvaló korlátok között. Mivel az Sd6xx-es telók még mindig nem nevezhetőek alsó vagy alsó közéo kategóriának, ezek a telefonok szerintem a helyükön vannak. Az ára meg majd leljebb megy. Itt nem olyan egyértelmű egymás mellé tenni a telefonokat és versenyeztetni. Főleg hogy a Samsung pl. "minden hétvégén" ki ad egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest