- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
Lassan a DDR3 is elérkezik egy technológiai határhoz. Igazából nem is értem ezt az órajel mizériát. Ha jól tudom minden típusnál (DDR(1), DDR2, DDR3) megvannak azok a határok, aminél tovább nincs értelme az órajel emelésnek, mert az időzítések nem engedik. Frekvencia szempontból az egyik nagyjából ott kezdődik, ahol az előző végződik. Tehát mindegyiknél van egy legmagasabb órajelhez tartozó legalacsonyabb időzítés, aztán már csak a variációk következnek. Sebességben pedig egyik típus sem tud többet a másiknál. A sebesség valójában a csatornák számával lenne növelhető, ez pedig a proci támogatástól függ. Ha ez igaz, akkor az AMD még adós a triple-channellel.
Javítsatok ki, ha eltévedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged