- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTP már kétszer vágott át, ami ugye az én hülyeségem is mert kaptak második esélyt. Többé nem fordul elő.
Az Erste volt eddig a legaljasabb, forintosításkor végig azt mondták hogy nyugodjak meg, rendben át fogják forintra tenni a hitelem. Mikor már nagyon kevés idő volt a határidőből közölték hogy nem adnak forint hitelt mégsem, mert szerintük nem fogom tudni törleszteni a havi díját. Kérdeztem hogy a kb 30%-al alacsonyabb új törlesztőt miért ne tudnám fizetni ha a meglevő svájci frankost mindig tudtam és sosem késtem vele.
Egyszerűen ki volt adva hogy húzzák az időt, minél több ügyfél higgye azt hogy nem kell másik bankot keresniük. Majdnem bejött, a legtöbb bank úgy tele volt új ügyfelekkel, hogy az utolsó hónapban nem is vállalt szinte senki már új ügyfelet.Sok mocskos banki szemétséggel találkoztam már, de ennél aljasabb húzást még nem tapasztaltam.
Örülök ha elégedett vagy velük, én ahol tudok valódi hírüket viszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple USB C kábelek - Új
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest