- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
"nekem jobban tetszett az a 8-10 évvel ezelőtti helyzet, amikor még érezhető volt a különbség, hogy most konzolon vagy PC-n játszok. Manapság már túlságosan átült PC-re is ez az Arcade jelleg." Csak nem a túlságosan elburjánzó FPS rengeteg miatt?
Egyébként nekem is jobban tetszett az a rendszer, de úgyse tudjuk felülírni a trendeket. Jóval olcsóbb egy csapattal 3 gépre fejleszteni, mint 3 csapattal. Ráadásul a PC-s piac erősen halódik, az Nvidia a dedikált GPU haláláról beszél, úgyhogy játék szempontjából mindenképp a konzoloké a jövő. A PC marad IGP-s otthoni-munkahelyi kliensnek. Pláne, ha a felhő is terjedni kezd. -
ng0ofy
KORREKTOR
Mivel, mint írtátok, hasonló a két architektúra elképzelhető, hogy futni fognak butított grafikával (szinte mint most, bocs ez kellett!
) a régin is az újra írt címek. Esetleg egyéb megkötésekkel (fps, stb.) Ha a fps lesz a megkötés pl, akkor az ismét divatba hozhatja (a váltásra kényszerítés érdekében) a magas frameps-t igénylő akciójátékokat, aminek nagyon tudnék örülni! Pláne ha végre olyan irányítást találnának ki, amivel valóban Én irányítom a játékot.
[igen, ilyen oldschool halflife-os vagyok aki pixeleket számolgat, hogy pontosan lőjön az egérrel, az xboxon meg megfordulni sem tudok, mert magától akar ):] -
Löncsi
őstag
Manapság már túlságosan átült PC-re is ez az Arcade jelleg.
Ekkora fejlesztési költségek mellett nem engedheti meg egyik fejlesztő sem hogy csak adott platformra/adott stílussal dolgozzon. Jóideje egymás játékelemeit veszik át a játékok, és erősebb hardverre való fejlesztés is iszonyat pénz, a next-gen is itt bukhat el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest