Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #54 üzenetére
Nem hinném, hogy le fogom cserélni. Az albacompot azért cseréltem mert utáltam a VIA chipsetet benne. Ezzel a kis subnotivan tökéletesen elégedett vagyok. Még talán sok is. Minden feladatot ellát nekem. Persze 2-3 éven belül tuti le kell majd cserélnem, ugye az új oprendszerek és egyre erőforrásigényesebb programok végett. Mellesleg az utódja annyival nem tud többet, amennyit erre rá kéne fizetnem, hogy megkapjam. Ellenben annak az alkatrészei kompatibilisek lesznek a pr210-zel, szóval akksit majd tudok hozzá venni, ha esetleg ez leélődne
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest