Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onnen
csendes tag
Tudom, itt van előttem

Végülis ilyen notit vettem, mikor még 137 volt iponban.
Nekem pont jó a táskában hurcoláshoz, más nem is kéne.Máskülönben a gép is nagyon tetszik! 1000H-val összevetve (ami ami a másik versenyző volt) ég és föld a különbség. És itt most a minőség(érzet)re gondolok.
Imibácsi teszt(ek)nek hála jól választottam

-
.mf
veterán
[I]"Videó:
A Radeon X1270 integrált videókártyánktól ne várjunk csodákat. Játékok tesztelésénél nekem a Settlers 4 és a Fallout Tactics tökéletesen elfutott, "[/I]
Ugyan már, FO Tactics min nem fut el?
Valami Source-motorossal (HL2, CS:S) vagy Far Cry eredmény érdekesebb lett volna. A tesztek szerint a sima 1250 is alázza a 945G, 965G és G35-ös lapokat, ez pedig még erősebb, mert ha jól tudom, ennek van külön memóriája is (amit 780G-nél sideportnak hívnak).Amúgy jó írás, és tényleg jó, hogy x idő használat után újra írsz róla.

-
Mr. Teddy
őstag
Nagyon tuti, hogy viszi rendesen az 1080p-t is. Hát akkor ezt lehet megveszem valamikor novembertájt. Tök frankón lehet akkor HD videókat szállítani, és nézni nagy tv-n

És én még gondoltam rá, hogy egy HTPC-t összerakok a nappaliba a plazma tv mellé, amikor ez enyhén szólva jobban megéri az árát
-
Zalaymate
senior tag
No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét....

Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.
De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.
De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!
Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?
Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem.

Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.
Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára??

Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotprszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én eddig amit találtam az 26.000