- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én próbálok ha lehet kb. hangtalan konfigokat összerakni, de ha nem zavar a hangos hűtés szerintem még akkor sem biztos, hogy ez elbírná.
Igazából nem venti kérdése.Gondolj bele: 6cm-es hely, ebbe jó ha 4-4.5cm magas hűtés befér. És ami a lényeg: ekkora "légtér" lesz a hűtésre. Egy 65W-os APU-s teljes konfigra felvesz terhelve 80-90W-ot, erősen alulfeszelve 60W. Egy 95W TPD-s 120W körül. Ezt ekkora helyre bezárva semmivel nem lehet lehűteni, nem tudod elvezetni a hőt. Ha ki is vezeted a házból a hőt, gyanítom a 6cm magas hely arra utal, hogy egy szűk polcban lenne a ház: onnan sem tudnád elvezetni a hőt. Sajnos vannak a fizikának is korlátai.
De lehet, hogy rosszul gondolom a kialakítást...
Most kb. ez van előttem gondolatban. Egy ilyen nagyságú, magasságú ház... és ekörül egy szűk, nem szellőző, 3/4-ig zárt polc. -
sb
veterán
A fogyasztás semmivel nem lesz rosszabb dvga-val sem. Árban ugyanaz.
Egyedül méretben rosszabb, de ha egy low profile vga sem fér be akkor szerintem ott semmilyen játékos APU-t sem fogsz kiszellőztetni. 65W-ost sem, nemhogy nagyobbat, ami inkább kéne.Az 512-es Kaveri a tesztek alapján semmivel nem gyorsabb sajnos a csúcs Trinity/Richland-nél. Vagyis a 6670 is gyorsabb 15-20%-kal, a 7750(DDR5) meg jóval többel.
-
Tidus
addikt
Ha ebben gondolkodsz akkor ajánlom a G.Skill RipjawsZ sorozatot, 2133Mhz - 1,6Volt-on, gyári beállítás.
Gyárialag ajánlott az AMD APU platform.
1600 Mhz -1,5 Volt-on megy.
Ha akarod linkelem mindkét beállítást.(#30) Mercutio_: A terveim szerint azon az AMD vonalon vagyok, amin te maradnál.
Micsoda véletlen...Nem tudom, de én nem látom. Ezen az alaplapon nincs elem?
-
Zol77
aktív tag
Miért is katasztrofális játékra a bay trail?
Utána néztél?
Mutass már olyan cpu/gpu kombót,ami 10W fogyasztásból kijön,és így futnak rajta a játékok:
COD4 , mindenféle gameA videón az asus t100-as tabletjén mennek a játékok,abban a 4 magos bay trail van,de az is 10W-ot fogyaszt.
[link]Akinek hangtalan,alacsony fogyasztású pc kell,és elég neki a pár éves játékok futtatása ,annak szerintem ez ideális.
-
-
Mercutio_
félisten
Ajánlom figyelmedbe Abu cikkének alábbi oldalát, különösen ezt a részt:
"A Kaveri kétcsatornás memóriavezérlőt kapott, ami hivatalosan támogatja a 2133 MHz-es órajelen üzemelő DDR3 memóriákat, a JEDEC szabvány szerinti 1,25, 1,35 és 1,5 voltos üzemfeszültségek mellett."Az A-Data 1.65V-on tud csak 2133-at (egyébként CL10-11 az minden, csak nem jó időzítés) és ha megnézed az adatlapját egyébként is Intel tuning lapokba tervezték
1.5V-on 1333-as sebesség van publikálva.
Szóval AMD vonalon én maradnék az FM2+ lap + Trinity/Richland cuccnál még egy darabig, aztán talán nyárra mind árban, mind szoftveres oldalán változik annyit a helyzet, hogy érdemes a procit Kaverire cserélni
-
Mercutio_
félisten
Azt várhatod
, ráadásul, ha játszani szeretnél minimum 2133-as jó időzítésű ramok kellenek hozzá ami aranyárban van.
Jelenleg vagy FM2+-os lapot veszel - a későbbi kaverire bővíthetőség miatt - és bele valami 65W-os 4 magos trinity/richland, vagy olcsó H61-es mITX lap bele egy G1620/2020 (vagy i3 3240 ha extrák az igények) és a lapon, procin, ramon megspórolt pénzből veszel egy HD7750 DDR5/HD7770-et vagy az R7 2x0-ás utódjukat.Arra én is kíváncsi lennék hol vannak ezek a procik mondjuk az Ivy-alapú 15W-os 1007u celeronhoz képest?
-
osztraksajt
őstag
1 hdd 20gb 1,8" Openmediavault
2 hdd raid1 2x80 giga 2,5" fontos adatoknak (meló)
1 hdd 320 giga 2,5" torrent (linux iso)
1 hdd 2tb 3,5" (HD, 3D linux iso-k)
1 hdd 2tb 3,5" (Sorozatos meg zenei linux Iso-k)Ebből a rendszer USB->CIF átalakítóval megy, úgyhogy 1 szabad sata-m van, de 5 foglalt.
iSCSI a te barátod ha tényleg sebességet akarsz, de még az is messze lesz a belső hdd-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest