- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mercutio_ #75 üzenetére
Nekem megvan még a Feel-em is. Szerintem attól függ hova és milyen gépet tervez az ember.
A Feel befér a polcra a többi cucc, STB mellé. Cserébe valóban igen limitált a felhasználása: 1db hdd, az is valóban meleg és egy kis 30W körüli proci fér el benne megfelelő hűtéssel: nálam egy slim venti volt épp a cpu foglalat felett a felső szellőzőn, ami húzta ki a meleget a bordáról.
Nekem egyébként Atom volt benne, de pl. most a G2020 kevesebbet fogyaszt, mint az Atom. Az is beférne még. Szóval ilyen szempontból elég erős gép is elfér benne. 45W vagy nagyobb APU-k nyilván nem nagyon. Minden másra kevés egy ekkora ház. -
sb
veterán
Mondjuk én próbálok ha lehet kb. hangtalan konfigokat összerakni, de ha nem zavar a hangos hűtés szerintem még akkor sem biztos, hogy ez elbírná.
Igazából nem venti kérdése.Gondolj bele: 6cm-es hely, ebbe jó ha 4-4.5cm magas hűtés befér. És ami a lényeg: ekkora "légtér" lesz a hűtésre. Egy 65W-os APU-s teljes konfigra felvesz terhelve 80-90W-ot, erősen alulfeszelve 60W. Egy 95W TPD-s 120W körül. Ezt ekkora helyre bezárva semmivel nem lehet lehűteni, nem tudod elvezetni a hőt. Ha ki is vezeted a házból a hőt, gyanítom a 6cm magas hely arra utal, hogy egy szűk polcban lenne a ház: onnan sem tudnád elvezetni a hőt. Sajnos vannak a fizikának is korlátai.
De lehet, hogy rosszul gondolom a kialakítást...
Most kb. ez van előttem gondolatban. Egy ilyen nagyságú, magasságú ház... és ekörül egy szűk, nem szellőző, 3/4-ig zárt polc. -
-
sb
veterán
A fogyasztás semmivel nem lesz rosszabb dvga-val sem. Árban ugyanaz.
Egyedül méretben rosszabb, de ha egy low profile vga sem fér be akkor szerintem ott semmilyen játékos APU-t sem fogsz kiszellőztetni. 65W-ost sem, nemhogy nagyobbat, ami inkább kéne.Az 512-es Kaveri a tesztek alapján semmivel nem gyorsabb sajnos a csúcs Trinity/Richland-nél. Vagyis a 6670 is gyorsabb 15-20%-kal, a 7750(DDR5) meg jóval többel.
-
sb
veterán
Fura, mert heréltnek tűnik az Intel adatlapja alapján az összes ilyen desktop celeron. A mobil Z3740-ben pedig szintén eszerint van Quicksync és ClearVideo is.
Mondjuk nem annyira hiányoznak, de elég öngól, hogy ezeket (és a Core alapú kis) cpu-kat így elrontják.
HTPC célra tökéletesek lennének amúgy.Persze valszeg a pontos Haswelles 24p sem megy nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged