- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Ismerem ezeket a teszteket és borzasztóan bitang a 7770CF-ben! Be kell valljam, hogy GTX460-am volt és azt váltottam le 7770-re(minimális downgrade), mert ha minden igaz, akkor a Kaverivel együtt fog tudni működni Dual Graphics-ben, és a Trinityből kiindulva: ha az egy 6670-nel összedolgozva olyan szépen skálázódik, akkor milyen lesz a Kaveri?! Pontosan ezekre a tesztekre támaszkodva, melyek egyikét linkelted nekem, úgy gondolom, hogy nagyon szépen fog muzsikálni egy Kaveri A10 + 7770 páros - FELTÉVE - ha igazak a kósza hírek és együtt fognak tudni működni!
-
Chp
őstag
Jó ez az MSI, Én 7770-et vettem egy hete az MSI-től, de 30-35.000Ft fölött Én már nem fizetnék VGA-ért, sokallom.
Szerk.: Na jó, ha lenne rá, igen. De egylőre nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest