- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
#72042496 #33 üzenetére
Az Audio a szoftveres gyorsításával egy kalap izét sem ér, legalábbis annyiért, amennyiért vesztegetik. Akkor már inkább Audigy x... Én még anno a 12k forintos Creative T6100-asommal hallgattam, de a gagyi integrált realtekem komolyabb hangerőt tudott kinyomni vele. Aztán jött a Gamer és tök más lett az egész rendszer, sokkal tovább lehetett nyúzni, sokkal tisztább hangja volt. Audioval kb. fél napig tekergettem ide-oda az EQ-t, de a magas egyszerűen elveszett, a mély pedig erőtlenné vált. A közép tűrhető volt. Ezért írtam, hogy nem ér semmit. Olcsó sztereó hangfalpárhoz pedig 8k-ért hangkarit nem szabad ajánlani... egy szó mint száz, nem éri meg a pénzét sajnos.
-
Skizz
addikt
válasz
#72042496 #24 üzenetére
Xtreme Audio?
Azér' a szarér' kár volt hozzányúlni. Sztereóhoz jó de egy olcsó 5.1-et már nem tud hova tenni bakker. (a "nyers" PCI verzió legalábbis)
Hehe.
Annyival jobban szól egy Xonar? Mondjuk ha egyiknél sem birizgálja az ember az EQ-t meg az ilyen kristályosítót (
), akkor is érezni a Xonaron hogy szebbjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS notebook topic
- Vírusirtó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest