Hirdetés
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
üzenetére
Az Audio a szoftveres gyorsításával egy kalap izét sem ér, legalábbis annyiért, amennyiért vesztegetik. Akkor már inkább Audigy x... Én még anno a 12k forintos Creative T6100-asommal hallgattam, de a gagyi integrált realtekem komolyabb hangerőt tudott kinyomni vele. Aztán jött a Gamer és tök más lett az egész rendszer, sokkal tovább lehetett nyúzni, sokkal tisztább hangja volt. Audioval kb. fél napig tekergettem ide-oda az EQ-t, de a magas egyszerűen elveszett, a mély pedig erőtlenné vált. A közép tűrhető volt. Ezért írtam, hogy nem ér semmit. Olcsó sztereó hangfalpárhoz pedig 8k-ért hangkarit nem szabad ajánlani... egy szó mint száz, nem éri meg a pénzét sajnos.
-
Skizz
addikt
válasz
üzenetére
Xtreme Audio?
Azér' a szarér' kár volt hozzányúlni. Sztereóhoz jó de egy olcsó 5.1-et már nem tud hova tenni bakker. (a "nyers" PCI verzió legalábbis)Hehe.
Annyival jobban szól egy Xonar? Mondjuk ha egyiknél sem birizgálja az ember az EQ-t meg az ilyen kristályosítót (
), akkor is érezni a Xonaron hogy szebbjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azér' a szarér' kár volt hozzányúlni. Sztereóhoz jó de egy olcsó 5.1-et már nem tud hova tenni bakker. (a "nyers" PCI verzió legalábbis)