- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyhogy nem tud mit kezdeni az 5.1-gyel, ezt nem értem.
A Xonar is szól úgy, mint akármelyik X-Fi, legalábbis (szintén) Z-5500-on hallgatva.
Én is azok közé tartozom, akik sokat szívtak a Creative driverrel - a részleteket leírtam ide - így kötöttem ki az ASUS kártyája mellett. Hardveres EAX és Crystallizer persze nincs, bár előbbit az Xtreme Audio is nélkülözi.
Optikai kimenet a Xonaron is van, bán én coaxon használom DVD filmekre, minden másra analógon. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, ami a Creative kártyákról (Audigy 2 ZS, X-Fi Fatal1ty, X-Fi Prelude) nem volt elmondható.
Vista x64 SP1-et használok, de a tapasztalatok szerint más rendszer alatt sincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest