- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Apámék egy időben ették a notikat. Volt minden amit el lehet képzelni. Most egyik kollegája még a Thoughbookot is megrepesztette, szóval örök noti nincs.
Nekem is 80%-ban asztalon van a gépem, és 3 éves létére sokan nézik fél évesnek. Ha jól megnézi az ember amit vesz akkor nincs para. Amennyi szutyok noti van a piacon nem nehéz gagyit venni -
M3oH
addikt
Ertem
Hat eros belsot kaptal szarba csomagolva, sajna van ilyen. De 4eves es mukodik. Nem ilyen hosszutavra terveztek az tutti
Az elozo verziot csak fogtam, jofajta muanyag volt led sorral, nem igazan gyozott meg anno. Az uj 15" kb hasonlonak tunik, viszont a 17"ben lattok fantaziat. Kivancsi vagyok mennyi lesz az ara. Na nem mintha venni szeretnek egyet -
stratova
veterán
Mielőtt véglegesen elveted a notebookot nézz meg pár üzleti szériásat is (Thinkpad T, Dell Latitude, HP Elitebook, Fujitsu Lifebook stb.).
Ha kibírt 4 évet már jól is jártál vele, ma már ennyit sem mernék elvárni egy átlag laptoptól (ez van, nekem is szembesülnöm kellett vele Asus-nál Acer-nél MSI-nél.
2006-os gépemet (Asus, 230-240e kategória) kb. 1 éve már csak asztaliként tudom használni és nem hajtom le a fedelét).M3oH A nagyobbiknál ha tényleg masszív a ház talán még megbízhatóbb, de a kistesó szerintem inkább a beleköltöztetett technika miatt annyi amennyi, nem a tartóssága miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged