Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Csak nem egy GX600PX? Olyan járt felém is. 8600GT megadta benne magát, de lehetett BGA-ztatni. Viszont a burkolat és maguk a zsanérok is nagyon vékonyak, ott is barkácsolás lett a vége, de még csak a fedél tört el. Legalább a csatlakozások rendben (egyelőre semmi kontakthiba) kopp-kopp. Ez a zsanérmizéria viszont nem Gamer és MSI függő, ezek a gépek pár év után már ilyenek, ez van.
-
stratova
veterán
Kár ezen vitatkozni szerintem. Egyszerűen más igényekkel vesz notebookot az, aki úgy gondolkodik mint te [vagy részben én
]. Megint más, aki mindenhol igényt tart a játszhatóságra. Bár nekem is meredek lenne évente 300-500e Ft-ot költeni ilyesmire (még ha meg is tehetném). Máshogy vagyunk eleresztve (és mások a preferenciáink).
-
stratova
veterán
Az üzleti notik itt csak tartósság szempontjából kerültek elő, úgy általában a notebookokat megvédendő. Abban maradtunk, hogy a mai gépek ha megérik a 4 évet már szerencsésnek mondható a tulajdonosuk (sajnos így vannak megtervezve, itt tényleg cserélni KELL egy idő után...
), nem a szóban forgó MSI noti lett leszólva (legalábbis a kategóriatársaihoz mérten biztosan nem).
Már megjegyezték a lekapcsolható világítást is.
Ár/teljesítményben korábban is az egyik legjobb vétel volt az MSI GT/GX sorozata (bár az Asus G sorozat egy időben egész jó áron kellette magát).
Egy évet a notebookok többsége gond nélkül kihúz, 2-3 környékén jönnek elő lassacskán a bajok, ha többet hurcolássza az ember a gépét. Ettől még kívánom, hogy hosszú s lehetőleg gondtalan élete legyen az MSI-dnek. Örökké még az üzleti gépek sem tartanak (bár rokonsági rekorder eddig egy X20-as, az köszöni még jól van). -
stratova
veterán
Mielőtt véglegesen elveted a notebookot nézz meg pár üzleti szériásat is (Thinkpad T, Dell Latitude, HP Elitebook, Fujitsu Lifebook stb.).
Ha kibírt 4 évet már jól is jártál vele, ma már ennyit sem mernék elvárni egy átlag laptoptól (ez van, nekem is szembesülnöm kellett vele Asus-nál Acer-nél MSI-nél.
2006-os gépemet (Asus, 230-240e kategória) kb. 1 éve már csak asztaliként tudom használni és nem hajtom le a fedelét).M3oH A nagyobbiknál ha tényleg masszív a ház talán még megbízhatóbb, de a kistesó szerintem inkább a beleköltöztetett technika miatt annyi amennyi, nem a tartóssága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest