- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Itthon a szállás.hu-n és a booking.com-on kívül milyen lehetőségek vannak még szálláskereséshez? Ti hogy szoktátok csinálni? Pl. tegnap szerettünk volna a Mátrában 1 éjszakát foglalni, de csak "Joli néni kockaházát" dobta fel húszezerér' a falu szélén. Értem, hogy kiemelt időszak van, és hogy utolsó nap akartam foglalni, de ennyire nincs szállás ilyenkor? Nem voltam bosszús, mert hirtelen ötlet volt, csak meglepődtünk kicsit. Érdemes ilyenkor is a szállodákat felhívogatni, ha a szállás.hu és a booking szerint nincs több szabad hely, hátha közvetlen foglalásra még működik?!
-
Zeki
nagyúr
A milánói reptérről mennyi idő bejutni a városba? Ha úgy számolok, hogy marad biztosan 3 szabad óra a reptéren a kiszállás és beszállás között, érdemes-e bemenni a városba egy aprócska szájtátásra meg pizzára 3 gyerekkel?
-
Dare2Live
félisten
válasz Mercutio_ #95 üzenetére
Nekünk hitel van, sztem egy keresetre is min 1millió ft fölöttit vágnak emberhez.
Betéti az problémásabb úgy ahány kártya anniszor 300.000Ft a limit, tehát max 72.000Ft/évnyi repjegyet kapsz.Utalni ingyen utalok. Persze nem OTP.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
vince
őstag
válasz Mercutio_ #95 üzenetére
Limites, igen. Hitelkártyaként a hitelkeret összege a havi limit, betéti kártyaként 300e Ft. [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Mercutio_
félisten
válasz Dare2Live #88 üzenetére
Úgy tudom az új már havi limites + mivel otp-s vagyok a visszatöltés költsége sokat elvinne a megtermelt jóváírásból
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
XP NINJA
őstag
válasz Mr.Csizmás #92 üzenetére
Pedig a Krakkó 2790ft-on megakadt a szemem
-
XP NINJA
őstag
Facebook most dobálja hírdetésként a FlixBus-t amit ha elmentesz 10% kupont küldenek emailben. Linkelni akartam de nem tudom előhozni
-
Dare2Live
félisten
válasz customer114 #89 üzenetére
Hát avval veszem a reggelit, a kávét, ebédet, colat, benzinkúton benzint, Lidlben abevásárlást.... mindent. De apósék felújítottak. Minden aminél számla nem volt elkerülhető kártyámmal lett fizetve. Új berendezés, butor,... detto.
De még az 5db LTPt is avval fizetem (5*20.000Ft/hó)-Költés 2%ért kapok WizzAirpontot. Évi 120.000-180.000Ft ingyen repülés. Az nekünk évi 2-3repülés attól függően, hogy Tenerife odavissza 35ért vagy Milánó-Róma-Szicíilai... 15.000ért.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Mercutio_
félisten
Ha már kiruccanás: A halottak-napi hosszú hétvégére van valami tipp, fapadossal hova lehetne elugrani, ahova elég a személyi, nincs hideg és nem drága?
Milano kifelé occó, de vissza genyózik a wizzair és a ryanair is
Esetleg Bécsből lehet olcsóbb lenne de az ottani reptérre (vonattal+....?) hogy a legegyszerűbb eljutni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Itten jobb oldalt kattints a Forecast alatt 2-vel a History gombra, majd a diagramm alatt állítsd be a kívánt hónapot és [GO], ha lépkedsz az évek között láthatod milyen kilengések voltak adott hónapban évente, valamint a "sunshinehours"-ból lehet következtetni mely napokon volt borult/esős idő.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dare2Live
félisten
Még soha nem voltam Tenerifán, de Lanzarotten ami kb uott van tavaly november közepén 90%ban éjjel min 17-18 nappal max 25-26C volt. Egyszer leállt a szél z kemény volt lett 30C és ugye szél se fújt....
Az oceán viszont hideg volt. Neoprén nélkül átlagmagyar nem fog sokat fürcsizni. Németek, Angolok persze vadul...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dare2Live #75 üzenetére
Szia!
Milyen idő van ott decemberben? Az accuweather-re nem adok, Anyámék szeptember 15.-én voltak kint Zakyntos-on, az accu szerint 27 fok nappal maximum, az öregék meg közölték hogy 35-37 fok van napközben...
Előre is köszönöm,
Üdv:
Z
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dare2Live
félisten
válasz Depression #78 üzenetére
A "nagy" nyaralás ovi szünet = július vagy agusztus. E mellé nem férnek be 2 hetes kiruccanások.
Ingatlannal kiváncsi vagyok mire jutsz.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Depression
veterán
Finnország, 2 fő ryanáirel, csak oda, 20kg-os csomaggal 68k. Lehet, hogy nem tűnik akciósnak, de egy út Svédországig, meg vissza csak 120€ hajóval. Éjszakai diszkó, stb...
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Mr.Csizmás
titán
krakkó, vonattal, hálókocsival elég bestbuy, és színvonalas. nappalival szenvedős sz*r, mert a lengyel részen építkeznek ezerrel vasúton, autóval 1,5 óra lenne az, ami vonattal 3:10 (éjjel meg átalszod)
matek: krakow special jegy 39€, ez egy hónapig jó, és odavissza. mellé a hálókocsi 3 fősben 16€, 2 fősben 23€ egy útra fejenként.
tudom, nem olyan olcsó, mint a 3-7e forintos flixbus éjszakai zötyögése, de reggel 7-kor letettük a szállodában a bőröndöket nagyjából kényelmesen kialudva magunkat, és mentünk a városba
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Depression
veterán
válasz Dare2Live #75 üzenetére
Én megfogadtam, hogy soha többet nem megyek csak egy hétre. 2 hét minimum kell, hogy elfelejtsd az itthoni dolgokat, és tényleg ki tudj kapcsolódni.
Egyébként nekem is Tenerife a következő célom, és lakást is fogok nézni ott, ha már ott vagyok.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Dare2Live
félisten
Ezt végignéztem mert megyünk.
Tenerife Bécsből.
wizzair kb akármikor dec 17ig 49+49eur.
Ez az ár még csökkenthető wizz air kártáyval...---
Budapestről mégolcsobban átszállásal:
2018. december 3.
Budapest [06:10] -> Brüsszel [08:15] (3790Ft) WizzAir
Brüsszel [12:30] -> Tenerife [16:05] (8125Ft) Ryanair2018. december 11.
Tenerife [06:30] -> Barcelona [11:00] (8190Ft) Ryanair
Barcelona [16:55] -> Budapest [19:35] (4875Ft) Ryanair24980Ft
-----
Nálunk a legdrágább nyert, nincs kedvem se átszállni, se Bécsből indulni kisgyerek van.
Dec 10-17
59+64eurwizzair kártáyval ez lett:
Fare price 12890 HUF
Fare price 12890 HUF
Fare price 12890 HUF
Fare price 11390 HUF
Fare price 11390 HUF
Fare price 11390 HUF
Administration Fee 15600 HUF
Mindösszesen88440 HUF
Tehát egy főre BP indulással kb 29.000FtTavaly Lanzarotten, ilyen volt kilátás 33eur/napos lakásból. [link]
szerk: Amúgy ajánlom mindenkinek a wizzair kártáyt. Minden jegyből kedvezmény + pontok miatt amúgy is ingyen repül az ember.
[ Szerkesztve ]
-
apalaci
csendes tag
Dec 11-18 Bècs- Lanzarott oda-vissza kèt szemèlyre "Ryanairal"(laudamotion)103€ +24€ a nègyszeres elsőbbségi beszállás!
Ennèl olcsóbban nem hiszem,hogy el lehetne jutni a Kanári-szigetekre!Mi8 lite
-
Zeki
nagyúr
válasz Axe Miskolc #72 üzenetére
Ezeket az oldalakt nézegesd:
https://www.flynous.com/
https://www.fly4free.com/flights/flight-deals/europe/ -
Axe Miskolc
tag
Barátlátogatás lesz, időben nemigen korlátoz semmi.
Vegasi repjegy melyik időszakban és hol szokott lenni jó áron?
Előre is köszi! -
cotag
senior tag
Követem, köszi.
-
vince
őstag
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
XP NINJA
őstag
válasz Mr.Csizmás #67 üzenetére
Ezzel a ZERO-Fare programmal van valakinek személyes tapasztalata? Régóta tudok róla, de az elején még semmi instrukciót nem adtak róla, nekem a linkelt oldal újdonság Ha jól értelmezem hallgatói jogviszony igazolás kell, de az official traslation-t hogy értsem? Ráadásul barátnőmnek középiskolából csak egy pecsétes fecnit adnak iskolalátogatási néven, arra lehet furcsán néznének a szlovák pénztárban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #4 üzenetére
napok óta készülök megírni, most végre sikerül talán
szóval szomszédos és második szomszédos országokba lehetőségek:
Ausztria: https://www.oebb.at/ agyonegyszerűsített kereső, átlagos árak, pdf-ben, appban, vagy kinyomtatva tudod felmutatni a jegyet. vannak programkapcsolt ajánlataik, matekozni kell mi éri meg mondjuk bécsi indulással.
lazulós jegynek ott az Einfach-Raus ticket, hétköznap 9-től, 2-5 fő részére egy fix árért, akár bicajjal is, bármelyik személyvonat igénybevehető. gyakorlatilag egy napijegy. (pl. hétvégén Sopronból egynapos túra a Semmeringre megoldható vele)
Westbahn, magánvasút Ausztriában: mivel egy vonalon (Wien-Salzburg) összesen 7 várost szolgál ki, nincs túlbonyolítva, általában a lastminute és nagyon early-bird jegyek olcsók, de alapáron se vészes, bőrfotel ülések, fedélzeti kiszolgálás, stb.
Szlovákia: slovakrail.sk kb. a miénkkel egyező árszint, színvonalban magasabb, főleg a turisztikai célokra vannak ajánlatok, mint magas-Tátra, Zsolna, Poprád fürdő. Ezenkívül a ZERO-Fare program keretében 26 év alatti diákok, és 62 év feletti idősek ingyenesen utazhatnak.
regiojet.com szlovák rész: helyi forgalomban Pozsony-Dunaszerdahely-Észak-Komárom vonalat szolgálják ki olcsó jegyekkel, és exnémet használt motorkocsikkal. Ezenkívül van egy éjszakai és két nappali vonat Kassa-Prága között (az éjszakai Homonnáról indul és érkezik)
folyt.köv.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
-
L4mie
veterán
Hát igen egyáltalán nincs utalás...tudtommal, és így mi is wtf fejet vágtunk....mindegy írtunk nekik, nem utaltunk, nem kártyáztunk meg tudjuk oldalni kártyával sőt amit KTU mond úgy még jobb is, csak eléggé maceráns, de jobb híján az lesz.
Reméljük nem ilyen miatt bukjuk majd a jó kis utat.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Miért is wtf?
Nem releváns, hogy miért, de utalással fizetnénk az utat. Ami ezek szerint így képtelenség egy napon belül...fura rendszer, remélem értelmesen gondolkoznak a cégnél és ki tudjuk fizetni a foglalási árral az utat hétfőn is.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Találtunk a Pelikán.hu-n egy jó kis párizsi utat, gyorsan lefoglaltuk kettőnknek, erre kiírja, hogy utaljuk át a pénz holnap (Vasárnap) 10-ig Azt mégis hogy tudom átutalni?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tomazin
veterán
válasz Mr.Csizmás #52 üzenetére
Mobilon ez sokat nem er.
-
Mercutio_
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
A prémium tagság előnyei
[...]
akár 50 elemes "itt szóltam hozzá" lista"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Opel topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Steelseries Rival 3 Wireless egér eladó
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.
- Zotac RTX 2080 Ti
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.
- Lenovo P520: Intel Xeon W-2140 (8/16T - 4.2GHz)/ 64GB 2666MHz DDR4 ECC / 512GB NVMe / W11 Pro / ÁFÁs