Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaveg
csendes tag
Vicces lenne, ha az Opera megcsinálná webböngészőt Firefox Mobile-ra is
-
DS39
nagyúr
60? mai árfolyamon 44,7k mondjuk az adó + szállítási ktg-nek nem néztem utána mennyi lenne.
de még így is soknak tartom én is, ennyi pénzért nem vennék egy gyakorlatilag béta rendszerű telefont.
ha szolgáltatónál 40k lenne kártyásan egy ilyen, megérné, mert erre a hw-re biztos portolnak majd egy Android JB-t, és az 1 GB RAM-mal szépen is futna. -
HawerKing
őstag
Jelenleg melyik a legerosebb FF mobile?
-
GeryFlash
veterán
Korrekt. Példát vehetne róla az MS, aki éppen az ellenkezőjét csinálja, sz*rik bele az egészbe...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
nem maga a mobilos Ubuntu bukott meg, hanem az Edge, ami egy prémium ubuntus mobil lett volna.
Az Ubuntu Touch az Edge sikerétő/sikertelenségétől l függetlenül meg fog jelenni. -
Peet91
aktív tag
Én még veletech-en beszélgettem a srácokkal, tetszene a kezdeményezés, de őszintén szólva, inkább vagyok rápörögve az ubuntu mobile-ra, mint erre. Abbantöbb lehetőséget látok, mivel ott szeretnék megcsinálni az egy eszköz 5 helyett koncepciót, és nem pedig egy újabb mobil oprendszert csinálnak a meglévők mellé.
-
DS39
nagyúr
amúgy mikor kerül vmelyik forgalomba? a Telenor mellé állt a Firefox mobil projektnek, és úgy volt hogy ősztől lesz is már készülék a kínálatukban, de még semmi jele ennek.
-
BeryBp
csendes tag
Gondolom kizárólag az USA területén élő fejlesztőkre vonatkozik az ajánlat, ahogy ez lenni szokott.
Microsoft is fizetett egy időben (vagy talán még most is) a Windows Phone appokért, már ha az USA-ban él a fejlesztő.
-
sz.balazs.95
veterán
érdekes kezdeményezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest