- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaveg
csendes tag
Vicces lenne, ha az Opera megcsinálná webböngészőt Firefox Mobile-ra is
-
DS39
nagyúr
60? mai árfolyamon 44,7k mondjuk az adó + szállítási ktg-nek nem néztem utána mennyi lenne.
de még így is soknak tartom én is, ennyi pénzért nem vennék egy gyakorlatilag béta rendszerű telefont.
ha szolgáltatónál 40k lenne kártyásan egy ilyen, megérné, mert erre a hw-re biztos portolnak majd egy Android JB-t, és az 1 GB RAM-mal szépen is futna. -
HawerKing
őstag
Jelenleg melyik a legerosebb FF mobile?
-
GeryFlash
veterán
Korrekt. Példát vehetne róla az MS, aki éppen az ellenkezőjét csinálja, sz*rik bele az egészbe...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
nem maga a mobilos Ubuntu bukott meg, hanem az Edge, ami egy prémium ubuntus mobil lett volna.
Az Ubuntu Touch az Edge sikerétő/sikertelenségétől l függetlenül meg fog jelenni. -
Peet91
aktív tag
Én még veletech-en beszélgettem a srácokkal, tetszene a kezdeményezés, de őszintén szólva, inkább vagyok rápörögve az ubuntu mobile-ra, mint erre. Abbantöbb lehetőséget látok, mivel ott szeretnék megcsinálni az egy eszköz 5 helyett koncepciót, és nem pedig egy újabb mobil oprendszert csinálnak a meglévők mellé.
-
DS39
nagyúr
amúgy mikor kerül vmelyik forgalomba? a Telenor mellé állt a Firefox mobil projektnek, és úgy volt hogy ősztől lesz is már készülék a kínálatukban, de még semmi jele ennek.
-
BeryBp
csendes tag
Gondolom kizárólag az USA területén élő fejlesztőkre vonatkozik az ajánlat, ahogy ez lenni szokott.
Microsoft is fizetett egy időben (vagy talán még most is) a Windows Phone appokért, már ha az USA-ban él a fejlesztő.
-
sz.balazs.95
veterán
érdekes kezdeményezés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Geeksphone Keon készüléket ad a saját HTML5 alkalmazásaikat Firefox operációs rendszerre átültető fejlesztőknek a Mozilla.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest