Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaveg
csendes tag
Vicces lenne, ha az Opera megcsinálná webböngészőt Firefox Mobile-ra is
-
GeryFlash
veterán
Ok, de akkor sem lehet olcsóbban adni ezt a hardvert, erre meg azért szükség volt, hogy ne csak gagyinak legyen elkönyvelve. Nem ezzel fognak bankot robbantani, nem is erre készült
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Kezdetleges még, de ezt fejlesztőknek szánják elsősorban, a hardver ennyit megér, ezért kár ócsárolni, minimális haszon van rajta...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Akkor is olcsóbb mint 200 euró, ami meg kevesebb mint 60 rugó... 55-ért 2 magos (nem gagyi mtk) 1gb ramos mobilra nem mondanám hogy vicc
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
60? mai árfolyamon 44,7k mondjuk az adó + szállítási ktg-nek nem néztem utána mennyi lenne.
de még így is soknak tartom én is, ennyi pénzért nem vennék egy gyakorlatilag béta rendszerű telefont.
ha szolgáltatónál 40k lenne kártyásan egy ilyen, megérné, mert erre a hw-re biztos portolnak majd egy Android JB-t, és az 1 GB RAM-mal szépen is futna.[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Jelenleg melyik a legerosebb FF mobile?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
vimes
senior tag
Ja, én is láttam a T honlapján a hamarosan megjelenő készülékek között, de azóta se látom az árlistán az Alca OT Fire-t, és a hamarosan kapható készülékek közül is eltűnt...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
GeryFlash
veterán
Korrekt. Példát vehetne róla az MS, aki éppen az ellenkezőjét csinálja, sz*rik bele az egészbe...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Quasi_modo #7 üzenetére
nem maga a mobilos Ubuntu bukott meg, hanem az Edge, ami egy prémium ubuntus mobil lett volna.
Az Ubuntu Touch az Edge sikerétő/sikertelenségétől l függetlenül meg fog jelenni.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Peet91
aktív tag
Én még veletech-en beszélgettem a srácokkal, tetszene a kezdeményezés, de őszintén szólva, inkább vagyok rápörögve az ubuntu mobile-ra, mint erre. Abbantöbb lehetőséget látok, mivel ott szeretnék megcsinálni az egy eszköz 5 helyett koncepciót, és nem pedig egy újabb mobil oprendszert csinálnak a meglévők mellé.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
DS39
nagyúr
amúgy mikor kerül vmelyik forgalomba? a Telenor mellé állt a Firefox mobil projektnek, és úgy volt hogy ősztől lesz is már készülék a kínálatukban, de még semmi jele ennek.
-
-
BeryBp
csendes tag
Gondolom kizárólag az USA területén élő fejlesztőkre vonatkozik az ajánlat, ahogy ez lenni szokott.
Microsoft is fizetett egy időben (vagy talán még most is) a Windows Phone appokért, már ha az USA-ban él a fejlesztő.
-
sz.balazs.95
veterán
érdekes kezdeményezés.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest