Hirdetés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaveg
csendes tag
Vicces lenne, ha az Opera megcsinálná webböngészőt Firefox Mobile-ra is
-
DS39
nagyúr
60? mai árfolyamon 44,7k mondjuk az adó + szállítási ktg-nek nem néztem utána mennyi lenne.
de még így is soknak tartom én is, ennyi pénzért nem vennék egy gyakorlatilag béta rendszerű telefont.
ha szolgáltatónál 40k lenne kártyásan egy ilyen, megérné, mert erre a hw-re biztos portolnak majd egy Android JB-t, és az 1 GB RAM-mal szépen is futna. -
HawerKing
őstag
Jelenleg melyik a legerosebb FF mobile?
-
GeryFlash
veterán
Korrekt. Példát vehetne róla az MS, aki éppen az ellenkezőjét csinálja, sz*rik bele az egészbe...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
nem maga a mobilos Ubuntu bukott meg, hanem az Edge, ami egy prémium ubuntus mobil lett volna.
Az Ubuntu Touch az Edge sikerétő/sikertelenségétől l függetlenül meg fog jelenni. -
Peet91
aktív tag
Én még veletech-en beszélgettem a srácokkal, tetszene a kezdeményezés, de őszintén szólva, inkább vagyok rápörögve az ubuntu mobile-ra, mint erre. Abbantöbb lehetőséget látok, mivel ott szeretnék megcsinálni az egy eszköz 5 helyett koncepciót, és nem pedig egy újabb mobil oprendszert csinálnak a meglévők mellé.
-
DS39
nagyúr
amúgy mikor kerül vmelyik forgalomba? a Telenor mellé állt a Firefox mobil projektnek, és úgy volt hogy ősztől lesz is már készülék a kínálatukban, de még semmi jele ennek.
-
BeryBp
csendes tag
Gondolom kizárólag az USA területén élő fejlesztőkre vonatkozik az ajánlat, ahogy ez lenni szokott.
Microsoft is fizetett egy időben (vagy talán még most is) a Windows Phone appokért, már ha az USA-ban él a fejlesztő.
-
sz.balazs.95
veterán
érdekes kezdeményezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Geeksphone Keon készüléket ad a saját HTML5 alkalmazásaikat Firefox operációs rendszerre átültető fejlesztőknek a Mozilla.
- Drága és vékony lesz az iFold
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tippmix
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest