Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Nagyon hasznos lenne, ha tényleg lehetne normálisan használni egy készülékben.
Tényleg nem egy rossz darab. Most már minden gyártó nagy kijelzőre megy, gondolom a qwerty billentyűzet miatt is. -
Na végre kezd mozdulni a piac ebben az irányban
-
madarasz92
őstag
Jó kis árunak kinálkozik a képek alapján is szép!
Kíváncsi leszek rá! -
Esmein
nagyúr
-
skajwa
senior tag
Kár hogy csak az egyik SIm foglalat használható gsm-mel...:S Ettől függetlenül nagyon várom! És UP! a Motorolának!
-
Ricardo
titán
Jó lenne látni az elejét is
kíváncsian várom, hogy az eddig bejelentett készülékek közül melyek jutnak el hivatalosan is kicsiny hazánkig.
-
vsgaborr11
tag
Hoppá,csak úgy repülnek a Motobluros készülékek. Hajrá Moto!
De. CDMA-s készülékeke hogy nem használnak simet?Egy kóddal kell belépni a hálózatra? -
Enjoy
addikt
Nagyon szép a hátlapja.
Remélem életben marad a Moto, nagyon hiányozna a piacról -
Vtwo
senior tag
Kissé avitt.De legalább androidos és jó a tudása.
-
törölt tag
nyilván cska ott működik a cdma rész, ahol van hozzá hálózat. Európában úgy tudom nincs sehol. az USában is fog gondolom menni a sprint meg a verizon hálózatokon. de nem kötelező azt hazsnálni, a gsm attól még jó lesz hozzánk is, ha Kínában megy.
guni: van olyan, hoyg sim-et használnak cdma készülékekben is, de nem tudom pontosan mitől függ.
-
guni
tag
Ok, hogy két simes, de felhívnám a figyelmeteket, hogy az egyik sim foglalat felirata gsm, a másik cdma. Bár én úgy emlékeztem, hogy a cdma nem használ simet.
Guni
-
kaller1
veterán
Ezt nem a kínai piacra szánják?
-
sp@rtan
senior tag
Készül...
De vajon mikor? -
Konflikt
addikt
normalis meretu es felbontasu kijezovel ez egy remek kis mobil lenne.
-
plus44
veterán
Jól néz ki, még hátulról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!