- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
A Nexus 4 miért jött szolgáltatókhoz itthon? Sőt úgy tudom a LG G-t sem akarják forgalmazni. Mi lehet ennek az oka? Nem akarják a Samsungtól a vevőket elcsalni? Esetleg a T-Mobile megállapodást kötött a Samuval, hogy az LG-vel csínnyán? Néha nagyon ez jön le a webshop-ból. Vagy ez a Koreaiak hibája?
-
falijja
őstag
Hát ha a razr -e fog hajazni külsőleg + marad az amoled és a nagy aksi akkor igazából nem lesz ellenfele..gyalázni fog rendesen...
razr -em óta vágyom vissza a motorolához..... -
RaveForce
veterán
három okból se tartom ezt valószínűnek:
1. már megtehették volna
2. nincs rá okuk, az okostelók 3/4-e android, ha egy ilyennel bepróbálkoznak, bukják a részesedést, senki nem merné ezt bevállalni.
3. jogosan érezné magát a samsung unfair helyzetben, és simán megtehetné, h pl a WP-re kezd összpontosítani, ahol a MS tárt karokkal várná a piacvezetőt, ezzel mondjuk kb a nokia kegyelemdöfése is bekövetkezne, ha sarkítok, akkor a samsung az android iPhone-ja, egy ilyen partnerséget, a google se dob el.+1 a google nem HW gyártó cég, régóta világos h a moto csak a szabadalmak miatt kellett, mki várta a nagy frissítési forradalmat a moto telókra, abból se lett semmi.
-
Cyberpunk
félisten
Kellően nagy. Jöhetne..., ha lenne normális supportja, de Motorola ezért felejtős. Kár érte, egy Maxx verziót megnéznék belőle pedig.
-
Matada2.3
veterán
Sajnos hiàba nagyon jò, szép, stb. a moto... A supportra nem figyelek ìgy hiàba lesz egy KLP-s telefonod... Csekély lesz annak az esélye, hogy pl. Az 5.1et megkapod majd rà. Én màr csak tudom, egy 2 magos 1 giga ramos telòra nem kapok ics-t se jb-t.....
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
FragMaster #66 üzenetére
nem tudok árrat
én fHD telok árrából vontam le
pl Sony Z 19 3000
70 000ig vesszek csak -
FragMaster
addikt
válasz
BlackmMmDog #65 üzenetére
Tudsz árat? Ne tartsd vissza
-
BlackmMmDog
aktív tag
be jövős
de árra nem nekem van kitalálva -
unrealnoise
senior tag
válasz
Dare2Live #62 üzenetére
hát igen, ebben is van valami. de szerintem ezt nem meri meglépni a google. vagy hát az tuti, hogy én nagyot néznék.
az a baj, hogy a háttérben hatalmas pénzek mehetnek ám, a samsung ezt nem hiszem, hogy hagyná pl.
oké, hogy nem olyan hatalmasak, mint maga a google, de azért nem kis tényező, és hát eddig egymást vezették sikerre.a káoszt én sem díjazom, lassan ugyanaz van itt is mint PC fronton egy konzollal szemben...
ez nem fut a play-ről, ez akad, régi droid, új droid, tört droid, ilyen proci, olyan proci...
fejlesztői szemszögből sem leányálom, felhasználói szintről nézve szintén inkább már hátrányos... -
mumk1
addikt
válasz
Oppenheimer #61 üzenetére
Mert ezt a f@st használom egy hete.
Különben meg várom, a tavalyi 4.3"-os S4 Pro-os "csomó" telefon linket...
Természetesen lehet akár f@s kínai is.
-
Dare2Live
félisten
válasz
unrealnoise #60 üzenetére
Nem is kérdőjeleztem meg, hogy ha ez lett volna akkor ma nem tartani itt. Arra mutattam rá, hogy zárt, tényleg zárt soha nem lehet a linux+dalvik miatt. (Mert valójában rendesen már most se nyitott.)
Biztos nem lesz sajnos de ha kijönne évente 5-7db moto nexus, kis ocó, középkategóriás, nagy/csúcs, billes, phablet.... majd vmi történik és linux+dalvik ellenére hirtelen google+moto nemtudom hogy zártá tenné és senki más nem csinálhatna androidos telokat én annak örülnék. Megszünne ez az istenverte káosz a mindenki belenyul, alakítgat, support az nincs a fejlesztők, userek meg szívnak, mert bugos, nincs frissités... de szép is lenne
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Dare2Live #51 üzenetére
jézus. de ha az elejétől fogva apple féle üzletpolitikát folytatott volna, akkor a többi gyártó nem ért volna el ekkora sikereket, hisz a motorola és a google közösen mindig a "legjobbat" csinálták volna. ergó bár csak feltételezés, de a samsung sem ért volna el ekkora sikereket, ebben biztos vagyok, és ennek hatására, akár sokkal jobban megnyomtak volna egyéb OS-eket is.
az optimalizáltságról meg nem is beszélve.
milyen nyíltságról beszélnénk, ha a motorola közel olyan fölénybe kerülhetett volna az androidos piacon, mint a iPhone egy időben az okostelefonok között.
milyen nyíltságról bezsélnénk, ha a google kifejezetten ezekre a kütyükre optimalizálná, fejlesztené az OS-t?
milyen nyíltságról beszélnénk, ha az ezen tényezők miatt produkált magas motorola eladások végett, a google play-re fejlesztők is elsősorban a motorolákra fejlesztenének?nyíltnak nyílt maradna, de ha így kedtek volna, akkor messze nem az lenne a helyzet ami ma.
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #57 üzenetére
nekem mindegy, beszerzem.
bár az 5 coll elkeserít engem is, azt remélem, hogy a google pontosan tudja, hogy bazi nagyok ezek a telefonok és tényleg megoldják az 5.0 programozásában, hogy a telefon eleje csak a képernyő lesz, kvázi keret mentesen. de úgy is nőni fog. engem ez aggaszt azért. tegnap játszottam egy iphone5-tel picit, az a méret nekem is ideális. csak hát apple...úgyhogy egy ideig biztosan én is fhd telefonozni fogok, csak jöjjön ki, ahogy te is várod
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #53 üzenetére
másképpen gondolkodunk. én közép és hosszútávon gondolkodom, menedzsment fejjel, mert ebben nőttem fel és látom ezeket a döntési mechanizmusokat, a hogyant és miértet. már lehurrogtak anno a netbookoknál, a tableteknél is, az ms stratégiájánál is, a nexus jövőjével kapcsolatban is és még sorolhatnám. aztán mégis minden alkalommal eddig igazam lett (nem, nem vagyok zseni, csak nem fújom a standard gondolatokat és reakciókat). így volt ez a motorola akvizícióval is anno, már akkor megmondtam, hogy mi lesz - és ez sem tegnap volt.. akkor is lehülyéztek meg fogalmam sincsen a dolgokról, meg tévedek. és lám, mi történt...
- természetesen, most is benne van, mint mindig, hogy tévedhetek, de 10%-ot adok neki. hosszútávon a google is saját ökoszisztémára fog hajazni, függetlenül az android nyitottságától, nem a google-nél van a gond a frissítésekkel. a választás pedig megmarad természetesen továbbra is a vásárlónak, ami szuper, de a nexus4 fogadtatása rávilágított a többi gyártó problémájára.
a google saját telefonja, csak egy újabb lépés a cél felé. -
mumk1
addikt
válasz
Oppenheimer #54 üzenetére
De semmiképp nem erősebb, a tavalyi év valóban csúcshardverénél.
-
FragMaster
addikt
válasz
dreamdancer #40 üzenetére
50"? Telefonokról volt szó
A onex és a 4x 4,7", az s3 pedig 4,8"-es kijelzővel van felszerelve, ami a 2012-es csúcs-trend volt. Ez hol nem fedi azt amit mondtam?
Integra: én nem jelenteném ki ilyen magabiztosan, de még nem tudhatjuk. Érdekes lesz az biztos, hogy ebből mi sül ki.
vinibali: a képen egy razr i van motoblur felülettel, amit ha minden igaz az x mellőzni fog.
-
vinibali
őstag
nem teljesen fekete a billsor alul, ez így korrekt
-
Dare2Live
félisten
válasz
unrealnoise #45 üzenetére
"az android a sikereit pont ennek köszönheti, hiszen teljesen nyílt."
Mért ettől zártá válna? Ha jol tudom még mindig linux és dalvik van.
-
Ricardo
titán
Android 5.0?Az brutális lenne. Mondjuk nem ártana kicsit europára is figyelni.
-
Integra
titán
válasz
unrealnoise #45 üzenetére
szerintem meg te tévedsz. majd meglátod.
-
unrealnoise
senior tag
akik azt hiszik, hogy a google beszáll egy olyan bizniszbe, hogy csinál egy saját iPhone-t, azt tévedésben van.
Több okból kifolyólag.1.) a többi gyártót magára haragítaná, ha egy közel tökéletes készüléket küldenének velük szemben a porondra. (Úgy értem, kifejezetten arra a készülékre optimalizált OS-t pl.)
2.) egy google féle iPhone-nak olyan szintű előnye nem lenne, mint van az apple-nél. pl. optimalizálás terén. az android tördelt, sokféle kütyü van már, ezer féle hardver alatt. itt nem lehet az már megcsinálni, hogy a playt telitömik olyan fasza és durva játékokkal, amelyek mondjuk kiaknázzák a motorola X és majd az utána következő google féle motorola képességeit. mert akkor megint az van, hogy ott a háborgó sony, a samsung, htc... és ugye az alsóbb katergóriás telók is.
3.) eddig sem volt google féle iPhone, nem véltelen. az android a sikereit pont ennek köszönheti, hiszen teljesen nyílt.én annak örülnék, ha végre kilábalna a droid a gödörből. de az még nem elég, kellene normális haza márka és szervízképviselet és hasonlók. anélkül nem sokat érnek egy brutál jó telefonnal.
lehet a google kicsit megtolja a motorola szekerét, pl. a következő "nexus" szerű kütyük vele jönnek, és ezek szolgáltatóknál is kaphatóak lesznek (talán nagy eladásokat is produkálnak, pláne ha ütősek lesznek), de én a többek közt fenti okok miatt kizártnak tartom az "almásodást".
-
bladegery
senior tag
Valaki nem tudja mi ez a háttérkép? Nekem nagyon bejön.
-
Peterson_
addikt
Csak ebből se felejtsék ki a legalább 3000mAh-s akksit.
Az Xperia Z-ből kiindulva -
Ernest.
tag
Nem tudom srácok, de én kimondottan ellene vagyok a FullHD kijelzőnek. A 720-as után 7"-8" alatt nem is lehet különbséget tenni, viszont több az erőforrás igénye. Szóval az én ízlésemnek egy 4,7"-es, 720-as az optimális. Motorolát szeretem, most is az van, és egy csúcs HW-el, és az imént írt kijelzővel, kevláros, fémes burkolattal, nagy akksival szerintem a legjobb készülék lehetne a piacon. Sajnos csak lehetne, mert a FullHD, és az 5" a menő idén
-
dreamdancer
őstag
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Mondjuk "az aktuálisan elérhető legnagyobb kijelző" szvsz nem 5, hanem 50 hüvelyk, szóval gyártói ízlés dolga, mekkorát biggyeszt a még mobilnak/telefonnak hívható készülékére. Megjegyzem, tavaly a SGS3, a HTC One X és az LG 4X se ugyanolyan kijelzővel jött ki.
Nem lenne az egésszel semmi bajom (nincs is), ha a gyártók ezeket a tepsiket a Samsunghoz hasonlóan külön phablet-kategóriában kezelnék és nem tennének egyenlőségjelet a csúcsmodell és az óriáskijelző közé.
-
Remélem az eddigi szép formát nem rontják el a nagy kijelzővel, és meg maradnak a nagy aksival ami mindig is tetszett a motonál ,már nagyon kíváncsi vagyok rá
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #30 üzenetére
igen, ez is absz így van
csak ez a készülék -szerintem- nem egy 'olyan' motorola készülék lesz, hanem A google telefonja. mint az apple-nek az iphone. de, hogy ezek után a nexus szériával mi lesz, az jó kérdés.. az eddigi telefon fejlesztések motorola büdzséből mentek, ehhez pedig a google önti bele a lóvét, és ez hatalmas különbség. egyértelműen látszik, hogy a google is egy telefont akar magának alapvetően, a saját ökoszisztémájában.
nem fog szerintem megtörténni, de ez kvázi átbrandelése a motorolának félig-meddig. akár google phone néven is lehet majd hívni ezt -
FragMaster
addikt
válasz
dreamdancer #31 üzenetére
Mikor volt olyan utoljára, hogy bármelyik androidos gyártó csúcsmodellje nem az aktuálisan elérhető legnagyobb, vagy a körüli képernyőmérettel jött?
Én személy szerint már vissza nem tudnék menni egérmozira. Ha meg a Moto megoldja vékony kávával (álá razr i) azt, hogy 4,7-4,8" körüli telefon méretével hozza az 5"-t, akkor miért ne? -
big-J
őstag
válasz
Gyakran nem véletlen az egybeesés, ha jól tudom ugyanaz a sharp panel van legtöbbjükbe.
-
Xaels
félisten
válasz
-
dreamdancer
őstag
Ez tényleg komoly, 2013-ban minden androidos gyártó csúcsmodellje 5" fullHD lesz?! Micsoda választék, micsoda változatosság! Aki pedig kisebb kijelző mellett akar csúcshardvert és minőségi kivitelezést, dizájnt, anyagokat, az válasszon más platformot...
Azt meg a Google/Motorola se hiheti, hogy a vékony-könnyű-kompakt iPhone mellé/ellen egy nagy és (viszonylag) nehéz, drabális telefont raknak le versenytársnak.
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #28 üzenetére
igen, de annak ellenére hogy hivatalosan nem az, szerintem mégis az lesz, illetve több annál. feljebb lesz pozívionálva a nexus készülékeknél, miközben ugyanúgy vagy még gyorsabban megfogja kapni a frissítéseket. nekem ez a tippem. bár ha itt meg ráküldik a motorola saját felületét.. - remélem nem. báááár, nem tart sokáig rádobni a holo-t.
-
big-J
őstag
Hagyják rajt a HDMI kimenetet aztán veszem.
-
nbg
senior tag
Ha ugyanazt hozzak fizikailag, mint a Razr I-nel, akkor megvan a kovetkezo telefonom...
( ott ugye 4,3-mas kijelzo 4-es hazmeretben, itt akkor 5-os kijelzo 4,7-es hazmeretben, + jo nagy akksi...) -
xperiasigi
őstag
Nem àrtana magyarorszàgra motokat ugy mint règen
akoriban jol ment itthon ès ez se hangzik rosszul...(ios alappal lehet vennèk de a google telojàtol ezt nem vàrom)xD
-
Máté94
addikt
Ígéretes, és végre faltól-falig kijelzőben gondolkodnak.
A mostani LG2X-emnél is rövidebb lenne, ha az egész telefon egy nagy kijelző lenne. -
Xaels
félisten
Jó lenne ha végre a Motorolával is számolhatnék, ez pedig ilyen formán reményt ad. Bár lenne pár dolog amit sajnálnék ha gyártót váltanék.
-
callmeakos
veterán
Azért remélhetőleg ez már elér hozzánk. Sokat javítana a Motorola renoméján.
-
Hina
aktív tag
Kíváncsian várom azt a sok FullHD készüléket, no meg a teszteket. Elég pörgős lessz ez az első félév.
-
dejaris
addikt
Na ez jól hangzik, ha a faltól falig tartó kijelző miatt kioksítják az 5.0-ás androidot is erre, es ezt a frissítést a nexus7 is megkapja. Kicsit idegesít, hogy néha a szélénél érzékeli a veletlen érintéseket.
-
Oppenheimer
nagyúr
Motorolának nem fog beválni ez az évi 1 csúcsmodelles dolog.
-
noisia
aktív tag
A FHD kijelző és a nagy akksik emlegetése nyomán felvetődött bennem a következő kérdés:
Valaki meg tudja mondani, hogy azonos felbontás és fényerő mellett, melyik az a kijelző technológia, amelyik a legkevesebb energiát fogyasztja? (és most tekintsünk el az e-ink és hasonlóaktól)
-
unrealnoise
senior tag
én is vennék motorolát, pláne nagy akkuval, és mostanában azokkal jönnek. ezt pláne várom, kár, hogy itthon jóformán nem is kapni szolgáltatónál razr mxxx hd-t vagy jóformán akármilyen komolyabb, okos motorolát.
a vágán mg az is lehet, hogy ezt veszem majd meg az s2 után (akár amcsiból rendelve), nem pedig az s4-et vagy note 3-at... mondjuk addig még legalább fél év van...
-
hunter84
aktív tag
Motorolát Magyarországnak!
-
tjb007
nagyúr
Így van bizony, léteznek olyan megállapodások, hogy X telefont csak Y szolgáltató forgalmazhatja az adott országban, ez lehet akár kizárólagos (csak az adott szolgáltató/szolgáltatók) vagy akár időszakos is (X hónapig csak Y szolgáltató forgalmazhatja, az idő letelte után pedig már bárki).
Itthon is volt/van jó pár ilyen megállapodása a szolgáltatóknak. -
BDave
őstag
"Motorola X a kizárólag exkluzív megállapodásokkal forgalmazható Nexus sorozaton kívül kerül forgalomba, vagyis a világ bármely szolgáltatója felveheti majd a kínálatába."
Mik ezek az exkluzív megállapodások?
Miért, a Nexusokat nem adhatja bármelyik szolgáltató? Ez csak a szolgáltatókon múlik sztem. -
Retekegér
MODERÁTOR
Na ezt nagyon várom. Végre Moto "Nexus"!
(#5) Gabó75: ez nem Samsung
-
RaveForce
veterán
sok vizet nem fog zavarni a nagyok közt..
-
Gabó75
senior tag
Remélem elfelejtik az amoled+pentile párost.
-
errorcode06
őstag
Ha jól értettem akkor ez nem nexus lesz?
-
Integra
titán
attól függ, hogy nézed.
ha technikában, akkor igen, lehet.
de az xphone a google saját iphone-ja lesz, kvázi házon belül gyártott nexus, mindig a legtöbb, a legjobb, a legfényesebb. a google legfelső menedzsment bőséges forrást és teljes jogkört adott a motorolának, hogy kerül amibe kerül, de csinálják meg a legjobb készüléket hozzá. a frissítés ugyanúgy mint a nexusok esetén, tehát a legfrisebb lesz és a lehető leghosszabb támogatású.
az erős akksiban bízom én is, meg abban, hogy maradnak az oled-nél. de ezek személyes preferenciák -
Sacredcow
csendes tag
remélem annak ellenére, hogy csúcsmodell lesz, jo motorola szokás szerint nagy akksival adják majd
-
Sanyi.il
aktív tag
megfelelő utód a motorola razr-emnek, kép nincs? mert ez egy Razr i..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged