Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
unrealnoise #60 üzenetére
Nem is kérdőjeleztem meg, hogy ha ez lett volna akkor ma nem tartani itt. Arra mutattam rá, hogy zárt, tényleg zárt soha nem lehet a linux+dalvik miatt. (Mert valójában rendesen már most se nyitott.)
Biztos nem lesz sajnos de ha kijönne évente 5-7db moto nexus, kis ocó, középkategóriás, nagy/csúcs, billes, phablet.... majd vmi történik és linux+dalvik ellenére hirtelen google+moto nemtudom hogy zártá tenné és senki más nem csinálhatna androidos telokat én annak örülnék. Megszünne ez az istenverte káosz a mindenki belenyul, alakítgat, support az nincs a fejlesztők, userek meg szívnak, mert bugos, nincs frissités... de szép is lenne
-
Dare2Live
félisten
válasz
unrealnoise #45 üzenetére
"az android a sikereit pont ennek köszönheti, hiszen teljesen nyílt."
Mért ettől zártá válna? Ha jol tudom még mindig linux és dalvik van.
-
Integra
titán
válasz
unrealnoise #45 üzenetére
szerintem meg te tévedsz. majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest