- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
FragMaster #66 üzenetére
nem tudok árrat
én fHD telok árrából vontam le
pl Sony Z 19 3000
70 000ig vesszek csak -
Integra
titán
válasz
FragMaster #57 üzenetére
nekem mindegy, beszerzem.
bár az 5 coll elkeserít engem is, azt remélem, hogy a google pontosan tudja, hogy bazi nagyok ezek a telefonok és tényleg megoldják az 5.0 programozásában, hogy a telefon eleje csak a képernyő lesz, kvázi keret mentesen. de úgy is nőni fog. engem ez aggaszt azért. tegnap játszottam egy iphone5-tel picit, az a méret nekem is ideális. csak hát apple...úgyhogy egy ideig biztosan én is fhd telefonozni fogok, csak jöjjön ki, ahogy te is várod
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #53 üzenetére
másképpen gondolkodunk. én közép és hosszútávon gondolkodom, menedzsment fejjel, mert ebben nőttem fel és látom ezeket a döntési mechanizmusokat, a hogyant és miértet. már lehurrogtak anno a netbookoknál, a tableteknél is, az ms stratégiájánál is, a nexus jövőjével kapcsolatban is és még sorolhatnám. aztán mégis minden alkalommal eddig igazam lett (nem, nem vagyok zseni, csak nem fújom a standard gondolatokat és reakciókat). így volt ez a motorola akvizícióval is anno, már akkor megmondtam, hogy mi lesz - és ez sem tegnap volt.. akkor is lehülyéztek meg fogalmam sincsen a dolgokról, meg tévedek. és lám, mi történt...
- természetesen, most is benne van, mint mindig, hogy tévedhetek, de 10%-ot adok neki. hosszútávon a google is saját ökoszisztémára fog hajazni, függetlenül az android nyitottságától, nem a google-nél van a gond a frissítésekkel. a választás pedig megmarad természetesen továbbra is a vásárlónak, ami szuper, de a nexus4 fogadtatása rávilágított a többi gyártó problémájára.
a google saját telefonja, csak egy újabb lépés a cél felé. -
dreamdancer
őstag
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Mondjuk "az aktuálisan elérhető legnagyobb kijelző" szvsz nem 5, hanem 50 hüvelyk, szóval gyártói ízlés dolga, mekkorát biggyeszt a még mobilnak/telefonnak hívható készülékére. Megjegyzem, tavaly a SGS3, a HTC One X és az LG 4X se ugyanolyan kijelzővel jött ki.
Nem lenne az egésszel semmi bajom (nincs is), ha a gyártók ezeket a tepsiket a Samsunghoz hasonlóan külön phablet-kategóriában kezelnék és nem tennének egyenlőségjelet a csúcsmodell és az óriáskijelző közé.
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #30 üzenetére
igen, ez is absz így van
csak ez a készülék -szerintem- nem egy 'olyan' motorola készülék lesz, hanem A google telefonja. mint az apple-nek az iphone. de, hogy ezek után a nexus szériával mi lesz, az jó kérdés.. az eddigi telefon fejlesztések motorola büdzséből mentek, ehhez pedig a google önti bele a lóvét, és ez hatalmas különbség. egyértelműen látszik, hogy a google is egy telefont akar magának alapvetően, a saját ökoszisztémájában.
nem fog szerintem megtörténni, de ez kvázi átbrandelése a motorolának félig-meddig. akár google phone néven is lehet majd hívni ezt -
Integra
titán
válasz
FragMaster #28 üzenetére
igen, de annak ellenére hogy hivatalosan nem az, szerintem mégis az lesz, illetve több annál. feljebb lesz pozívionálva a nexus készülékeknél, miközben ugyanúgy vagy még gyorsabban megfogja kapni a frissítéseket. nekem ez a tippem. bár ha itt meg ráküldik a motorola saját felületét.. - remélem nem. báááár, nem tart sokáig rádobni a holo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged