Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz FragMaster #53 üzenetére

másképpen gondolkodunk. én közép és hosszútávon gondolkodom, menedzsment fejjel, mert ebben nőttem fel és látom ezeket a döntési mechanizmusokat, a hogyant és miértet. már lehurrogtak anno a netbookoknál, a tableteknél is, az ms stratégiájánál is, a nexus jövőjével kapcsolatban is és még sorolhatnám. aztán mégis minden alkalommal eddig igazam lett (nem, nem vagyok zseni, csak nem fújom a standard gondolatokat és reakciókat). így volt ez a motorola akvizícióval is anno, már akkor megmondtam, hogy mi lesz - és ez sem tegnap volt.. akkor is lehülyéztek meg fogalmam sincsen a dolgokról, meg tévedek. és lám, mi történt... :) - természetesen, most is benne van, mint mindig, hogy tévedhetek, de 10%-ot adok neki. hosszútávon a google is saját ökoszisztémára fog hajazni, függetlenül az android nyitottságától, nem a google-nél van a gond a frissítésekkel. a választás pedig megmarad természetesen továbbra is a vásárlónak, ami szuper, de a nexus4 fogadtatása rávilágított a többi gyártó problémájára.
    a google saját telefonja, csak egy újabb lépés a cél felé.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák