- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
válasz
cairojack #46 üzenetére
Az elmeleted szep es jo, de az a gond hogy a valosagban ez nem igy megy. Lasd sgs4 vs xperia z peldaul. Mindketto 5"-os.
Xperia Z: 139 x 71 x 7.9 mm
Galaxy S4: 136.6 x 69.8 x 7.9 mmAz Xperia Z gombok nelkul, ugyanakkor meretu kijelzovel, nagyobb fizikai kiterjedessel bir, es ugye a kijelzobol is le van csipve a nagivation bar-nak par sornyi pixel.
Abban az esetben, a az Xperia Z, kisebb/ugyan akkor meretben nagyobb felbontasu kijelzot kinalna,
1080*(1920+X) felbontasban (ahol X=a navigation bar sorainak szama), akkor azt mondanam hogy oke, ez igy tenyleg jo. De amig nem igy van, addig az allitasod ervenytelen."Az egyéb előnyöket már nem is említve." Azert emlitsd mar meg oket
-
oceanrush
senior tag
válasz
cairojack #44 üzenetére
Egyaltalan nem nyereseg. Nalam a nyereseg azt jelenti, hogy pluszba kapok valamit, itt viszont csak elvesznek toled.
Vegyunk egy peldat: 1280*720 sgs3 vs. 1280*720 galaxy nexus. Az sgs3-on ez a 1280*720 mindig elerheto, a gnex-en 1184x720 elerheto. Nekem csak Nexus 4-em volt, de pl ezen sosem tunt el a navigation bar, fullscreen appoknal sem, csak a 3 ikon 3 kis pontta valtozott, de attol a teruletet nem kaptam vissza, ugyanugy ott volt a fekete sav.
Szerk.: Persze van akinek ez bejon, de en szeretem a teljes kijelzofelbontast kihasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged