Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz oceanrush #45 üzenetére

Mit vesznek el tőled? Egy 5 centis képernyő + gombok helyett kapsz egy 6 centis képernyőt, amit full screen appoknál teljes egészében megkapsz. Menüben, itt-ott kit érdekel mínusz egy centi, de ahol fontos, ott megkapod azt a plusz egy centit teljes egészében. Ennyi hasznos felületet nyersz. Már ha az app írójának volt esze. Az összes videólejátszónál. Pl BS player, VLC - ilyeneknél mind, mind kapsz +1 centi képernyőt, ahelyett, hogy a semmire sem jó fizikai érintőgombokat néznéd. És ezeknél az appoknál (pont mint PC-n) teljes egészében eltűnnek a kezelőszerve, nem csak három pöttyé zsugorodnak.
    Ez nem bejövés kérdése, ez tény.

Nyilván kell az, hogy a fejlesztőnek is legyen annyi esze, hogy ezt a feature-t is beleírja a progijába, mert enélkül tényleg buksz fél centit a képernyőből, de értelmes programok esetében nyersz. Tehát ez a technológia összességében nyereség, csak tudni kell kiaknázni.

Az egyéb előnyöket már nem is említve. Én mindkettőt próbáltam, a virtuális bill szerintem sokkal jobb, és amint kezdenek majd átállni a gyártók, úgy fogja tudni egyre több app kihasználni ezt.

(Ha nem hiszed, próbálj ki egy BS playert egy virt.bill.-es telón.)

Új hozzászólás Aktív témák