- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát azt meg kenjék a hajukra. A bdös k életbne nem fogok 4 colnál nagyobb telót venni. Igazából 3.8 az én méretem, de 4 colig még taaaaaaalán hajlandó vagyok elmenni. 4+ col az nekem már nem telefon. Lehet fax vagyok, de ez van. Előbb veszek 301 Nokiát, vagy a sarki újságosnál telefonos kártyát.
-
cairojack
aktív tag
Hát pár hónapja még azt nyilatkozták, hogy nem akarnak nagyon elmenni a tepsi irányba.Akkor azt mondták, hogy 4 col környékén fognak mozogni, és eddig jól csinálták. Razr I 4.3 coljával fizikailag kisebb, mint az első 4 colos Galaxy S. Plusz, amit imádok, hogy végre virtuális bill-t használnak. Hálisten már a Sony is kezd ráállni erre.
A Razr I-t majdnem megvettem, amiért nem, az az, hogy kiderült, még annál is jobb telókat akarnak csinálni (és ez náluk nem egyenlő azzal, hogy nagyobbat). És szintén nagyon fontos számomra, hogy tolódnak a nexus irányba, ami egy rohadt nagy piros pont részemről.Szóval nálam az a cég lesz a következő befutó, aki kihoz egy max 4 colos, virtuális billentyűzetes, jó kamerás, cseppálló, közepes hardverrel megtámogatott, combosabb üzemidővel bíró, igényes anyagokba burkolt, kvázi nexus telót.
(Lehet ilyen sose lesz baszki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest