- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevita59
újonc
Sziasztok!
Én is kaptam ajándékba egy ilyen készüléket. Nagyon örültem neki, nagyon szeretem, de a zenéknél van vele problémám. Elmondom, hátha valaki tud segíteni. Vettem fel rá egy lemezt amin 20 szám van. A másolás során az 1-ső szám után a 10 jön, majd 11. stb. majd a 19 szám után jön a 2.-dik szám, utána 20. ez után már jön sorba a 3., 4, stb.
Mindent megpróbáltam, de nem tudtam sorba rakni. Ez egy filmzene, így nem mind1 a sorrend.
Még egy gondom van a levehető hátlapon a gumi először felhólyagosodott, majd lejött. Próbáltam venni rá újat de fekete helyett csak más színekben van. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Nagyon ragaszkodom hozzá, nem szeretném lecserélni.
Várom esetleges ötleteiteket.
Köszönettel. -
vinistv
tag
Sziasztok PROHARDVER!-esek. Hát nem tudom, a napokban olvastam 1 elég komoly tesztet a Mobilarenán, és egyet kell hogy értsek azzal, hogy sem a Motorola, sem pedig a Sony Ericsson már évek óta nem fogott bele semmilyen komolyabb fejlesztésbe, sőt minimum 2 éve úgymond 'karöltve' hajtanak végre zuhanórepülést.
-
rep3at
őstag
válasz
SyntaxeError #19 üzenetére
Az akksiról én sem tudok túl sok jót mondani, nálam volt olyan hogy fél nap erős használat után feladta a harcot
-
SyntaxeError
tag
válasz
[Anduriel] #6 üzenetére
Nekem is volt ezüst v8am anno. Nagyon szeretem csak az aksija nem volt az igazi. plusz kicsit nagy volt a kezemben
-
fone
csendes tag
Üdv!
Valaki mondja meg nekem, hogy a híváslistája tényleg ilyen őskori, alultervezett förtelem? Hívok valakit 10szer és a híváslistát - ami ugye 20 eseményes (tragédia) - el is foglalja? Ahányszor hívok valakit, annyiszor teszi be?
Én nem látok valami beállítást, vagy van egy eladó ilyenem?
-
tuskooo
addikt
Én egy v9-est nyúztam, most is a családban van. Nagyon szerettem, jó kis telefon, és nagyon minőségi is, ami baromi ritka manapság sajnos. Végül csak megváltam tőle, nekem túl buta sajnos, de aki csak telefonálni akar, esetleg zenét hallgatni, annak tökéletes.
-
rep3at
őstag
válasz
[Anduriel] #14 üzenetére
De a V8 már egy teljesen más koncepció, maximum emlékeztet az elődre. Annyira más volt ezt használni hogy már nem is tudnék egy "régi" P2K rendszerű Motorolát használni. A szoftver fényévekkel jobb, a készülék is sokkal szebb és ami a legfontosabb: Minőségibb is!
-
[Anduriel]
aktív tag
Igen, szerintem is így van. A Porsche vásárlók se reklamálnak, hogy mindíg ugyanaz a forma. Sőt a 996-os széria után a 997-esbe követelték vissza a körlámpát, ami előtte volt.
Én örülnék neki, ha európában is megjelenne a RAZR3.Mondjuk az igaz, hogy amit a V8-ig csinált a moto a sorozattal az tényleg csak bőrlehúzás volt szerintem is. Meg is lett az eredménye,
-
rep3at
őstag
Szerintem ennél a készüléknél nem egy új bőr lehúzása történt meg, inkább a régi ,,hagyományokat" szem előtt tartva készítettek egy, a réginél szebb és jobb változatot.
Akár hiszitek, akár nem szükség van ilyen telefonokra is, sokaknak bejön ez a forma. Egyedi, divatos és nem is olyan fájóan buta.
-
PHM
addikt
A bővíthetőség hiánya számomra fájó pont.
Egy ilyen kaliberű telefonból kihagyni a microSD foglalatot...
Mondjuk az is igaz, hogy a jelenlegi telefonomban (Motorola V3x)
van memóriakártya foglalat, de az az ártatlan meg nem szereti
a microSD-t csak 1 GB-ig. -
aram01
nagyúr
nem rossz teló ez csak azt nem tudom hogy a moto hány bőrt akar még lehúzni a penge mobilról,ideje lenne már tovább lépni...szerintem
-
Napfénysüti
nagyúr
Kb akkor egyidős az én telefonommal. Árban is hasonló kategória lehettek. Tényleg 500mhz-es proci van benne? Ez durva.
Külsőre nem csúnya de azért ha választanom kellene a V8 és az E51 mellett újra az utóbbira voksolnék(de inkább az oprendszer miatt).
A dizájnnal az az egy bajom hogy a Motorola kb 20* próbálta meg ugyanazt meglovagolni és majdnem bele is bukott(egy idő után már unalmassá vált). -
orbit_
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4 üzenetére
Legalább 2.5 éve adták ki sztem, én pontosan 2 éve használom, és tényleg jó telefon. Hangminőségre, stílusra, is megfelelt minden igénynek. Anno T-Mobilnál 2 éve 40+lebeszélhető előfizu(1 v 2 éves hűséggel) volt ha jól emlékszem.
Sokáig mp3ként is használtam
, mígnem elhagytam a fülest. Ez kicsit azért megviselte az akkut de még tűrhető. Adatátvitel zsír(bár nem sok tapasztalatom van, de sztem egyszerű, és gyors is), nameg tényleg elegáns, még az is megnézi, akinek 2x ilyen drága telefonja van.
Most fogom édesanyámnak adni, mert váltottam -
rep3at
őstag
válasz
[Anduriel] #6 üzenetére
És legalább igazán stílusos telefon. Sajnos az ilyen ritka manapság, most éppen ilyesmit keresek.
Szerintem objektíven teszteltem, megpróbáltam észrevenni benne a hibákat
-
plus44
veterán
Túlzás, hogy elfogult. Tény, hogy, ha már használja, akkor nem fogja a porig alázni, de leírta a hibáit (van neki, ott van a cikkben!) és kellő képpen objektívan szemlélte a telefont. Az meg, hogy ki elfogult, azt döntse el mindenki, de:
"...én kis w350i-mnél..."
Nekem innentől értelmét vesztette a hozzászólásod.
-
[Anduriel]
aktív tag
-
rep3at
őstag
válasz
[Anduriel] #1 üzenetére
Én is ezüst színben szeretnék, Vaterán láttam is egyet tegnap este. Megbántam hogy elcseréltem, de talán karácsonykor tudok venni egyet.
Sajnos lehet hogy kicsit elfogult vagyok, hiszen a Motorola az egyik kedvenc márkám és nagyon szerettem ezt a telefont (amint a cikkből is kiderül). A W350 és ez nem egy kategória.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új korában mennyibe fájt egy ilyen és mikor adták ki?
-
gtamate2
veterán
Szerintem elfogult a cikk, maradjunk ennyiben. Szerintem semmivel nem jobb az én kis w350i-mnél, pedig ennek is vannak bőven hibái
-
bcbeci
csendes tag
A feleségemnek vettem ilyen telefont múlt karácsonyra, azóta is megelégedéssel használja. Az alapmemóriája elég nagy, így a bővíthetőségre nem is lett volna szükség. Minden ráfér amire neki szüksége van. Nem MP3 lejátszónak használja. Ha meg éppen egy-két képet akar készíteni vele arra is van hely rajta. Szép és használható telefon, nagy belső kijelzővel. Egyetlen negatívumként tudnám megemlíteni, hogy az alap témákat nagyon nehezen lehet bővíteni. Mindenfélét kell hozzá trükközni. Nekem nem is sikerült, pedig próbálkoztam egy darabig a netes leírások alapján. Lehet, hogy én vagyok béna.
-
[Anduriel]
aktív tag
Nekem is ilyen van már másfél éve, és nagy megelégedéssel használom, bár már kicsit viseltes, mert sok mindent megélt. Most egy ezüst színű v8-ra vagy egy ugyanilyen vodás v9áre pályázok, de sajna alig hirdetnek ilyeneket. Szerintem az a legszebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest