Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevita59
újonc
Sziasztok!
Én is kaptam ajándékba egy ilyen készüléket. Nagyon örültem neki, nagyon szeretem, de a zenéknél van vele problémám. Elmondom, hátha valaki tud segíteni. Vettem fel rá egy lemezt amin 20 szám van. A másolás során az 1-ső szám után a 10 jön, majd 11. stb. majd a 19 szám után jön a 2.-dik szám, utána 20. ez után már jön sorba a 3., 4, stb.
Mindent megpróbáltam, de nem tudtam sorba rakni. Ez egy filmzene, így nem mind1 a sorrend.
Még egy gondom van a levehető hátlapon a gumi először felhólyagosodott, majd lejött. Próbáltam venni rá újat de fekete helyett csak más színekben van. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Nagyon ragaszkodom hozzá, nem szeretném lecserélni.
Várom esetleges ötleteiteket.
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest