Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
isoram
csendes tag
"Kb. fél mm-nyi műanyag nyúlik a képernyő fölé, de lehet annyi se. Érdemes cserélni?"
Igen látom, az véleményem szerint nem számít semmit, emiatt nem fontos cserélned.
A kijelző az esetemben is problémamentesnek tűnik, azaz nem vettem észre különbséget az eredetihez képest. -
isoram
csendes tag
Ha nem sérült a keret, és szeretnél egy keveset spórolni, akkor nem szükséges a keret, mert szépen kilehet belőle bányászni a régi Digitizert, és mehet bele az új, kétoldali ragasztóval. Ha sérült akkor viszont cserélném, mert esetleg nyomja, az új digitizert, vagy nem fog teljesen illeszkedni.
Hangszóró ilyenkor könnyen cserélhető, de ha ugyanonnan rendeled ahonnan a többit akkor én hozzátennék 1-et a rendeléshez.
Ragasztóban tudok segíteni ha kell. -
Tim82
félisten
Érdemes kerettel (vagyis a front assembly-vel) együtt, egyben megvenni, sokkal könnyebb úgy cserélni. Az eBay-es alkatrészek minőségéről én nem tudok mit mondani. A hangszóró nagyon egyszerűen cserélhető, írtam róla korábban. Ha jól emlékszem, TripleB fórumtárs árul gyári beszédhangszórót a Hardveraprón.
-
Destr4ct
aktív tag
Ez nem tudom miért lehet, de tényleg 118.75-nek mutatja az árát. Beraktam a kosárba, beírtam, hogy 2 darab, update, és abban a pillanatban visszaváltott 159.99-re. Most már akármit csinálok a kosárban 159.99-nek mutatja. A listázásban még mindig 118.75.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest