- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
isoram
csendes tag
"Kb. fél mm-nyi műanyag nyúlik a képernyő fölé, de lehet annyi se. Érdemes cserélni?"
Igen látom, az véleményem szerint nem számít semmit, emiatt nem fontos cserélned.
A kijelző az esetemben is problémamentesnek tűnik, azaz nem vettem észre különbséget az eredetihez képest. -
Tim82
félisten
-
isoram
csendes tag
Ha nem sérült a keret, és szeretnél egy keveset spórolni, akkor nem szükséges a keret, mert szépen kilehet belőle bányászni a régi Digitizert, és mehet bele az új, kétoldali ragasztóval. Ha sérült akkor viszont cserélném, mert esetleg nyomja, az új digitizert, vagy nem fog teljesen illeszkedni.
Hangszóró ilyenkor könnyen cserélhető, de ha ugyanonnan rendeled ahonnan a többit akkor én hozzátennék 1-et a rendeléshez.
Ragasztóban tudok segíteni ha kell. -
Tim82
félisten
Érdemes kerettel (vagyis a front assembly-vel) együtt, egyben megvenni, sokkal könnyebb úgy cserélni. Az eBay-es alkatrészek minőségéről én nem tudok mit mondani. A hangszóró nagyon egyszerűen cserélhető, írtam róla korábban. Ha jól emlékszem, TripleB fórumtárs árul gyári beszédhangszórót a Hardveraprón.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Destr4ct
aktív tag
Ez nem tudom miért lehet, de tényleg 118.75-nek mutatja az árát. Beraktam a kosárba, beírtam, hogy 2 darab, update, és abban a pillanatban visszaváltott 159.99-re. Most már akármit csinálok a kosárban 159.99-nek mutatja. A listázásban még mindig 118.75.
What can change the nature of a man?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával