Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    válasz Shrike7973 #7997 üzenetére

    Nekem is rohadtul fapados, engem az őrületbe tud kergetni a sok izgő-mozgó, színes cucc, van három oldalnyi kezdőképernyő, 8-10 ikon rajtuk, alig néhány alkalmazás... Eddig talán az Atrix volt az egyetlen, ahol kicsit szabadjára engedtem a fantáziámat, de ott se vittem túlzásba.
    Én úgy szoktam, hogy ha valamiből kijön az új verzió, letöltöm, mindig készenlétben van a legfrissebb CM6-7, MIUI, de ameddig stabilan működik az aktuális rendszer, nem nyaggatom. Ha úgy érzem, hogy valami nem százas, kezd bedilizni, akkor viszont egy füst alatt lerendezem mindet, kipróbálom mindenből a legújabbat, aztán amelyik tetszik, azt hagyom fent. Egyébként nem akkora meló, telefonkönyvet, hívásnaplót, üzeneteket le kell menteni, feldobni a másik ROM-ot, visszateszegetni mindent, beállítgatni, ha csak két ROM között vacillál az ember, akkor ezt egy óra alatt le lehet tudni. Úgyhogy vesztenivalód nincs, én a helyedben kipróbálnám a CM7-et, mert tényleg baromi sok beállítás van benne, és egyik-másik valóban hasznos.

    Nekem jó ideje nem volt új telefonom, így megúsztam a bukókat, de most egyre inkább gondolkozom egy Xperia Minin. Arcom volt, azt szerettem, de annyiért most ziher, hogy nem veszek telefont, meg azóta úgyis lett laptopom, kamerám, tehát tényleg csak valami megbízható használati tárgy kéne, a Mini pedig szerintem ilyen. Olcsó is, erős is, minden rendben van, csak PICI, PICI, PICI! Kis kijelző kis felbontással... ez az egy zavar, de ez nagyon :P

Új hozzászólás Aktív témák