Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
válasz
#43960832 #8846 üzenetére
vettem eredeti-fake samsung 32gigas kartyat kinabol occoert:
van meg nekik egy par darab
tokeletesen mukodik, de nem class10, hanem class6. de boven eleg ez is, mert a proci nem birja masolaskor, nem az sd! -
ugyeletes
tag
válasz
#43960832 #8843 üzenetére
Lattam olyan sd kartyat, ami semmilyen androidban nem volt jo, de sd olvasoval "nagy nehezen" bevette.
Szal lehet csak siman ROSSZ az sd-d...Kameraval elegedett vagyok, autos DVR-nek hasznalom, "HD" felvetelt nyomok rajta, hetkoznaponkent 30-40 percet, felveszi az utat. Autos tarto rulez. Vett mar fel balesetet is, meg egy csomo veszelyes helyzetet. Jol johet, ha a hibas vadol, hogy te mentel bele...
De SD nelkul csak reklamal asszem, hogy rakjal bele sd-t es akkor kamerazz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest