Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
CashDroidZOL #8431 üzenetére
eBay-ről vásárlás, PayPal-lel fizetés: [link]
Megbízható, nem egyszer vásároltam rajta keresztül. De érdemes paypal-t csinálni, 5 perc alatt megvan, aztán nem kell 3 emberen keresztül rendelni.
-
DJGABI
addikt
válasz
CashDroidZOL #8425 üzenetére
Természetesen kínából: [ebay]
(#8426) Djuree ne is mondd, én még keveselltem is, gondoltam csak ennyi csavar tartja össze? azt hittem a csúszka miatt még ennél is több lesz
amúgy egyik ismerősöm volt segítségemre, hát igen, az összeszerelés még érdekes lesz. de van youtube videó, ami alapján sikerült szétszedni, talán valahogy majd az összerakás is megy
-
Vikunya
tag
válasz
CashDroidZOL #8417 üzenetére
a touch-os jelenség neve ghost hand, ha jól emlékszem DJGabi kollégának volt ilyen problémája.Szalagkábel gond volt azthiszem.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
CashDroidZOL #8417 üzenetére
Hol kezd el melegedni?
Ha az aksi felett, kamera mellett, akkor az 3g-s internethasználat lesz (akár háttérben is). Nekem legalábbis akkor szokott melegedni (1GHz-re van húzva, és játék közben nem melegszik).
Mondanám hogy rakj rá egy másik romot, de ha eddig gyárit használtál akkor nem lesz egyszerű dolgod vele (így lehetne megtudni hogy más körülmények között is csinálja-e).
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest