Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lgallo

csendes tag

válasz lgallo #8797 üzenetére

talaltam egy cordon nevu ceget ujpesten, de a google szinte csak a panaszokat dobja ra... barhol olvasuk roluk csak anyazik mindenki, pl:

"Ha bemész a Cordonba akkor légy szíves vágd pofán az összes alkalmazottat! A lehető legundorítóbb szerviz ami létezik a világon! Én sajnos messze lakom pesttől, és ezért nem tudom megtenni, de ha a közelben laknék, már rég szét vertem volna az egész üzletet!!!!
    Ha teheted máshova vigyed!"

na ide nem szivesen mennek, kerdes van e mashova...

• tzol

tag

válasz lgallo #8777 üzenetére

Esetleg szedd szét annyira, hogy meg tudd nézni a szalagkábel állapotát. Ez egy olyan alkatrész, ami azért csak ki van téve némi mechanikai igénybevételnek. Ha a szalagkábel külseje nem homogén (pl. a fekete külső réteg alatt látszik a fémesen csillogó rész, vagy van rajta repedés), akkor nagy valószínűséggel a kábel a ludas. Ha nem látsz ilyenre utaló jelet, akkor esetleg maga az érzékelő. Én ezt a két okot találtam anno a neten, és ha belegondolunk logikus is: ami nincs kitéve semmilyen mechanikai igenybevételnek az nagyon ritkán romlik el.

Én rendeltem egyből egy érintőkijelzőt, mert több helyen is azt írták, hogy egyértelműen az a probléma, és csak ezután rendeltem szalagkábelt. Nálam a digitzer csere után másként jelentkezett a ghost hand, de biztosra veszem, hogy csak amiatt, mert máshogy ért hozzá a szalagkábel a fémvázhoz. Elvégre az hogy két alkatrész pontosan egyszerre hibásodjon meg, az nem túl valószínű.

Új hozzászólás Aktív témák