- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgallo
csendes tag
talaltam egy cordon nevu ceget ujpesten, de a google szinte csak a panaszokat dobja ra... barhol olvasuk roluk csak anyazik mindenki, pl:
"Ha bemész a Cordonba akkor légy szíves vágd pofán az összes alkalmazottat! A lehető legundorítóbb szerviz ami létezik a világon! Én sajnos messze lakom pesttől, és ezért nem tudom megtenni, de ha a közelben laknék, már rég szét vertem volna az egész üzletet!!!!
Ha teheted máshova vigyed!"na ide nem szivesen mennek, kerdes van e mashova...
-
lgallo
csendes tag
kezd egyre hasznalhatatlanabb lenni ez a nyavalyas. 1 eve a kepernyo bal oldala kb 1/3 reszben nem erzekel. ezt meg ki tudtam cselezni szoftveresen. de multkor mikor irtam ide jo egy-2 hete, elkezdett baxakodni a tobbi resze is. folyamatos gost hand, alig birom hasznalni, allandoan belenyomkod. neha van egy par perc mikor lenyugszik de aztan ujra kezdi.
elasznatm magam hogy elviszem szervizbe (ceges es nem akarom magam bazeralni). elmentem az nbook.hu-hoz akik ugy hirdetik hogy szervizelik, de azt mondtak nincs alkatreszuk nem is tudnak szerezni igy nem vallaljak.hova lehetne meg vinni? olyan kellene ami szamla kepes. tudtok valami helyet?
-
lgallo
csendes tag
Hali! En mar majd egy eve ugy hasznalom hogy a kepernyo also 1/3-a nem erzekel. Nem mondom nagy elmeny, de gyak mindent be tudtam ugy allitani, v custom szoftokkal megoldani hogy hasznalhato legyen. Eloszor ghost hand volt aztan teljesen erzeketlen lett. Szted ez szalagkabel? 3.5khufot megerne nekem a javitas, de tobbet nem szannek ra. Szereles nem gond szokott menni, de nyilvan szeretnek biztosra menni, es nem cserelgetni az alkatreszeket csak ami xar...
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest