- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi666
senior tag
válasz
vendingo #834 üzenetére
a hero mellett egyedül a ház minősége szól, de szerintem a milestone is jó, sok videót néztem, mindenhol dicsérték. jobb hardver, jobb kijelző van a milestoneban.
de a legend is jó telefon, csak a motorolához képest drága szerintem. plusz nekem a sense ui nagyon nem tetszik, szóval nálam az ki lenne lőve, így meg elvesztené egyik ütőkockáját a htc gép.
beszéltem xxl-ékkel, holnap hozzák a telefonom, már nagyon várom.
ma este is a netet fogom túrni, köszi sheratan a linkeket, ahol böngészhetem az appokat. 2.1-es updatet honnan tudom leszedni hivatalosan?
-
törölt tag
válasz
vendingo #825 üzenetére
igen, úgy persze megéri. egy 200 megás csomaggal én is kiegyeznék, mivel főleg IM-re használom, meg esetleg egy-két információ frissítésére. viszont nekem csak sima kártyás csomagom van, így nem éri meg. még telefonálni is marha drága.
tölt természetesen usb-ről, akár gépre dugod, akár konnektorba. igazából úgy van, hogy egy usb kábel van hozzá, meg egy olyan villásdugó, amibe azt bedughatod. bár nekem konkrétan egy samsung töltőm van hozzá, mert HK-ban vettem, és ott más csatlakozó, az eladó meg inkább adott egy ilyet, minthogy végigtúrja a boltot európai dugó után.tibi666: lehet a beállításoknál kapcsolni, hogy forgassa-e a kijelzőt. sőt, van erre widget is. bár én jobban szeretem általában kikapcsolva tartani, mert ha mondjuk ágyban az oldalamon fekve akarok valamit elolvasni, akkor idegesítő, hogy folyton forgat...
más: ma reggel ébresztett, igaz 10 perces késéssel...erre már tényleg nem nagyon van ötletem...
-
törölt tag
válasz
vendingo #822 üzenetére
azért élvezhető a rendszer offline is teljesen. oké, nem frissül a fészbuk meg az időjárás widget, de nem dől össze a világ azért
perszer mobilnettel egyszerűbb az élet, de anélkül is meg lehet lenni azért.
tibi666: igen, ez a megoldás valamiért eszembe se jutott az android óta nagyon ilyen internetes, szinkronizálgatós módszerben gondolkodom...
-
törölt tag
válasz
vendingo #814 üzenetére
attól függ milyen zenét hallgatsz. én úgy általában heavy metal mellett simán elvagyok vele
igazából csndesebb környezetben zavaró lehet, de mondjuk az jó öreg Ikarusz busz többet fog "sisteregni" a füledbe, mint a Milestone...
az ébresztő nekem úgy volt, hogy az openalarm egyáltalán nem ébresztett, az alarmania sem, illetve az az új ébresztő, ami Clock néven szerepel a Nexus-ban, az sem. az Alarm Klock nevű cucc ébresztett, viszont egy este alatt leszívta az akksit (illetve rá gyanakszom, mert mióta repül ismét rendben van a készenléti időm). de továbbra is azon gondolkozom, hogy valami 3rd party alkalmazás rontotta el az ébresztést, csak lusta vagyok csinálni egy wipe-ot, és utána egyesével kipróbálni... nekem egyszerűbb volt fogni egy vekkert, és azt felhúzni.tibi666: milyen nokiát? ha tud gmail-lel szinkronizálni, akkor az a legegyszerűbb. az s60-os nokiák tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest