- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Én is ezt akartam kérdezni, hogy van-e köztük különbség. A rendelésnél csak az árát néztem. Azon lepődtem volna meg, ha nem Kínában gyártják...
Itt van két fotó az enyémről:
fotó a gyári dock alkalmazással
fotó a night clock nevű alkalmazássalA dokkba való behelyezéskor megkérdezi, hogy melyiket akarom elindítani.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3096 üzenetére
Gratula hozzá.
Holnap leírom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3092 üzenetére
Bocsi, valami 503-as hiba volt, ezért jött be kétszer.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3092 üzenetére
Itt megleled a magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet pdf formátumban.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3084 üzenetére
Elírtam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2924 üzenetére
A november 30-án rendelt Motorola Multimedia Dock rendben megérkezett az USA-ból. A paypalon keresztül fizetett 22,38 dolláron kívül nem volt semmilyen egyéb illeték.
Mivel nekem számít az első benyomás, ezért a dokkot áruló eladótól (ő is megkapta a pozitív értékelést) és a másik, töltő kábelt eladó árustól rendelek majd legközelebb is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2928 üzenetére
Milestone dokkoló
Egyenlőre csak a papír ásítozott a postaládában, járulékos költség nincs ráírva de az nem jelent semmit. Feladónak Belgium van megjelölve, a postás kacifántos kézírásával.
Hétfőn tudok leballagni érte, kíváncsi leszek rá.Gondolom sokat várnék, ha a posta telón vagy inkább emailben megkeresne a kiszállítás előtt, hogy otthonra vagy a munkahelyre kérem-e a csomagot.
-
petipetya
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #3031 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
- Húzd ki a qwertyt, nyomd le és tartsd úgy az x-et, majd kapcsold be a telefont. Miután felvillan, várj kb. 2 mp-et és engedd fel a gombokat. Ekkor előjön a háromszöges ábra.
- Ezután nyomd le és tartsd úgy a hangerő fel, majd nyomd be hozzá a kamera gombot is. Ekkor jön be a recovery. -
petipetya
nagyúr
Én is, mert alapból kíváncsi vagyok arra, hogy mit tud a hivatalos 2.2-es. Majd arra megy egy root, a többit pedig majd meglátom, hogy elég lesz-e rá ez, vagy kell-e a got rom.
Kérdés mindenkihez: A frissítés amúgy a telefon menüjéből (about phone / system updates) érhető majd el? Vagy a gépen kell feltenni, ahogy a got-ot is?
-
petipetya
nagyúr
Jó dolog ez az ebay, találtam is egy csévélős usb kábelt magamnak, ilyenre vágytam már január óta, mivel a melóban gépről töltöm.
Az egerem is ilyen a netbookhoz, kedvelem ezeket a praktikus megoldásokat.
-
petipetya
nagyúr
Megnéztem a Full Screen Caller ID-t, de nem sikerült belépnem a facebookba. Pedig a telón lévő facebook kliensbe is direkt belogoltam, illetve a Full Screen Callerben is követtem az utasítást, miszerint elsőre a névjegyekhez menjek, majd utána a facebookhoz, de akkor sem jutottam előrébb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #2955 üzenetére
Ahogy mondod, a folyamat úgy zajlik, hogy a fizikai billentyűn hosszan nyomod az e betűt, és a képernyőn megjelenik a csík, melyből kiválaszthatod az é-t:
- vagy ott ráböksz (én így szoktam a hüvelykujjammal írás közben)
- vagy a navi gombbal kiválasztodNagyjából ezért váltottam én is át a Spicáról erre, mivel sokat írok rajta és ez a fizikai billentyűvel nagyon könnyű.
-
petipetya
nagyúr
válasz
knyitogato #2953 üzenetére
A kihúzható billentyűzetnél csak tarts hosszan lenyomva olyan betűt, melynek van ékezetes megfelelője, például az e-t. Ekkor a listából előjön az é.
Az alap virtuális billentyűzeten ugyanígy: kép
Ha pedig a marketről telepíted az ingyenes anysoftkeyboard-ot a magyar nyelvi kiegészítővel együtt, akkor összecsukott módban kapsz egy olyan billentyűzetet, melynél a legfelső sorban csak a magyar ékezetes betűket találod: kép
ui.: ezek még Spicán készült fotók régről.
-
petipetya
nagyúr
Igen, náluk vagyok. Azt nem tudom, hogy alapból van-e díja, de az online számlacsomagban nincsen, ezt használom. A csekkeket is így fizetem, a netes kártyára visszatérve pedig a legjobb az, hogy rávezetek pénzt, vásárlok, majd a maradékot visszavezetem a fő számlára, mindezt díjak nélkül.
Más. A maket nálam is szórakozott, illetve más telefon tulajdonosoknál szintén.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Így belegondolva olyan lehet ez nekik, mintha mi Afrikába küldenénk valami cuccot 100 forint értékben, és ha visszajeleznek hogy nem kapták meg, akkor simán újraküldjük mert nem pénz, és az értékelést sem húzza le.
-
petipetya
nagyúr
Személy szerint a lopástól félek, Skynet fórumán láttam hogy valakinek a Spicához rendelt spéci autós tartóját nyúlták le útközben.
Csak azt nem értem, hogy az amerikai küldő honnan fogja tudni, hogy igazat mondok, ha azt írom hogy nem érkezett meg a cucc?
-
petipetya
nagyúr
Ako dokk nélkül akarja használni ezt az órás funkciót, az töltse le a marketröl a DockService nevü alkalmazást, root szükséges a futtatásához.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2929 üzenetére
Természetesen minden infót megírok majd ide.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2927 üzenetére
A paypallal már vásároltam, a launcherprot. Most néztem, nem volt elég pénz az elkülönített internetkártyán...
Így már sikerült a vásárlás.
Köszi a segítséget.
Ha rájön a 25% a 4500-ra, még akkor is megéri.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2906 üzenetére
Elég érdekes, beregiztem az ebay magyar nyelvű oldalára, és rákerestem erre a cuccra Németországban. Ár 7ezer, szállítási költség szintén 7, összesen 14ezer...
Angliában szintén ennyi, szállítási költség végett vegyem fel a kapcsolatot az eladóval.
Usában 3,4ezer, sz. költség 900, összesen 4400 Ft a Magyarországra történő szállítás esetén. Az eladó 2002 óta tag és 99,2%-os a minősítése. Ettől megvehetem, és nem kerül többe, igaz?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2919 üzenetére
Köszi az infót.
Amúgy ha ebay-röl rendelek valamit, akkor ahhoz van postaköltség vagy egyéb járulékos költség?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Hogy tudnám ezt megvenni paypal segítségével? Nem szeretnék az ebay-re is regizni emiatt.
-
petipetya
nagyúr
Kipróbáltam egy hűtőmágnessel én is! Az egyik helyen a moto car home felület jön be, magyarul az autós dokkólóban is egy mágnes indítja el ezt a felületet.
A mágnest kicsit arrébb csúsztatva pedig bejött a multimedia station. Tetszik benne, hogy a fényerőt le lehet venni, így ha éjjel megnézném az órát, akkor nem égetné ki a szememet. Viszont azt hiányolom belőle, hogy az óra betűinek színét meg lehessen változtatni, mondjuk neonzöldre, amelyet éjjel jobban lehet látni. Ez tart vissza a dokkoló megvásárlásától...
-
petipetya
nagyúr
válasz
A nevéből ítélve ez csak egy töltő állomás lehet, pláne ilyen olcsón. Szerintem arra való, hogy film, zenei videó, youtube stb. kényelmes nézése közben lehessen tölteni.
-
petipetya
nagyúr
A taskra is van megoldás, gtask és google task kulcsszavakkal lehet találni pár alkalmazást, amely szinkronizálja ezeket a jegyzeteket.
Régebben kipróbáltam, de rájöttem, hogy a naptárbejegyzésnél nincs jobb emlékeztető és/vagy jegyzet. Csak beírom, aztán a telefon addig nem hagy békén (rezeg, villog, a felső sávba tolja stb.), amíg meg nem nézem és el nem végzem.
Ahogy egyre több bejegyzést írtam, előjött az igényem arra, hogy egy ikonra bökve egyből be tudjak írni egy új bejegyzést, hiszen ezek az ötletek főleg utazás vagy egyéb munka közben jönnek elő, és olyankor nincs idő szöszmötölni.
Így lett feltelepítve a One Click Add Event nevű alkalmazás. Aztán amióta launcherpro-t használok, annak a menüjéből raktam ki az ikont a home felületre. Hatékony ez a naptár.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2896 üzenetére
Olvasgattam egy kicsit itt, linkről-linkre és megérte, mivel lecseréltem az eddigi TouchDown-t a RoadSync-re. Természetesen a google a fő fiókom, de van egy exchange is, melynek az eddigi evolúciós csúcsa a roadsync:
- Kezdetben a gyári email-be állítottam be, de emiatt csak kóddal lehetett feloldani a képernyőt.
- Ezt leváltottam a touchdown-ra, de az nagyon lassú, emellett pedig minden képet letölt a telefonra, ha akarom, ha nem.
- Most pedig a roadsync van fent, amely gyors és jól használható, és már kódot sem kér az indításkor, mint az elődje tette. -
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2895 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
És mi a helyzet a mobil netbankárral?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2887 üzenetére
Erre találtam egy Bankdroid start nevű alkalmazást. A telepítés során csak ezt a jogot írja ki magának: "network communication, full internet acces".
Az első gondolatom a jelszólopás. Van hozzá egy weboldal, ahol elvileg meg lehet nézni a forráskódot stb. Vajon megbízható a szoftver?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2879 üzenetére
Szia!
Megnéznéd - vagy akinek még fent van a teszt 2.2-es -, hogy bejön-e valamelyik böngészőben a http://ibank.cib.hu oldal és eljut a login felületig, ahol a nevet és jelszót kéri?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2879 üzenetére
Nálam 2.1 van, most 90MB a szabad belső memória, köszönhetően a busybox-nak és a memhack-nak a got recovery menüben.
-
petipetya
nagyúr
Légyszi segítsetek. Egyszer anno beállítottam a quick send-ben egy email címet, és ezt szeretném átírni, de sehol sem találom. Merre van?
-
petipetya
nagyúr
Szintén zenész, pont le akartam szedni két progit ma este, de nem megy, kiírja hogy elindul a letöltés, a csík pedig a végtelenségig fut. Majd megjavul.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atomchicken #2850 üzenetére
A kávé után akartam, de akkor már nem kell.
Nekem 800-ra van felhúzva a proci, viszont feltettem a setcpu-t is, amely ondemand módban van - magyarul 125-800 között változik az órajel a használattól függően.
Nekem az 1.04-es GOT van fent, abban pedig nem sikerült működésre bírnom az app2sd-t.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #2785 üzenetére
Mi az összefüggés a Phone Portal és aközött, hogy milyen linuxot használsz? Hisz írtad, hogy otthon van wifid, amire fel tudsz csatlakozni. Innentől kezdve pedig az alábbi dolgokra van szükség:
- Egy gép, amely szintén arra a wifire csatlakozik
- Egy böngészőre java-val -
petipetya
nagyúr
Egy érdekesség a vakuval kapcsolatosan:
- Csináltam egy vakus fotót a sötétben.
- Utána átváltottam videó módra, majd vissza a fotó módra.
- Megint lefotóztam ugyanazt, és ekkor erösebb fénnyel villant a vaku illetve a képen is több minden látszik. -
petipetya
nagyúr
válasz
Phoenix0523 #2736 üzenetére
Értem, köszi az infót.
-
petipetya
nagyúr
Vagy megvárja a Motorola Droid Pro-t.
-
petipetya
nagyúr
válasz
oistrakh1978 #2722 üzenetére
Szia!
Én még nem találkoztam olyan módosított rom-al, amelynek élénkebb színei lennének. Igaz, hogy nem is kerestem, egyedül a GOT-ot ismerem, de ez a fekete témát teszi még szebbé - nekem bejön.
Persze ez nem jelenti azt, hogy talán ne létezne. Hiszen ha neked eszedbe jutott, akkor másnak is, és mindig vannak olyanok, akik megvalósítják mások gondolatait.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Csabi95 #2709 üzenetére
Gondolom, hogy nem tudtunk rá válaszolni. Speciel a kérdésedre rá nem sokkal már láttam is, de válasz híján én sem írtam rá semmit. Nekem is volt olyan kérdésem, amelyre nem érkezett válasz - majd mikor napokkal később rátaláltam a megoldásra, akkor jött rá reakció, mivel másnak is újdonság volt.
-
petipetya
nagyúr
Az aksi nálam nem bírja egy napig, naponta töltöm, de van hogy napi kétszer is, ha eszembe jut és letöltökj egy torrentet hsdpa alatt. A lényeg, hogy mindig legyen nálad töltő, vagy usb kábel.
Hangosan cseng. A beszélgetési hangerő nálam is hangos, egyrészt tudom, hogy az illető hol van mert belehallatszik, de mégis hangos a partnerem hangja - volt, hogy halkítanom kellett rajta. Még a metrón is lehet a telóval beszélgetni.
A gps nálam tökéletes volt. Egyszer kipróbáltam egy sebességmérő alkalmazással, és a sima google maps-al a navigációt. A gps+hsdpa másodpercek alatt alatt megtalálja a jelet. Direket megnéztem 2G+gps-el a navigációt, ekkor az 1-2mp helyett 5-6mp kellett neki, hogy megtalálja a helyzetemet, de onnantól kezdve szépen ment a kék nyíl a térképen ugyanúgy, mint hsdpa alatt.
-
petipetya
nagyúr
Pedig már írtam.
Telefonálás közben izgek-mozgok és elöjön a képernyö, azon pedig az a hold gomb, amely úgy kell oda mint púp a hátamra - néha tartásba tettem a partnert a fülemmel.
Ezzel a progival viszont nem oldódik fel a képernyö hívás közben akkor, ha eltartom a telót a fülemtöl - csak akkor oldódik fel, ha benyomom a kamera gombot. Így müködik:
- Hívás van
- Eltartom a telót a fülemtöl
- Elöjön a képernyö, de olyan mintha egy zöld plexi lenne elötte. Látok mindent a képernyön, de semmire sem tudok rányomni
- Benyomom a kamera gombot, és eltünik a plexi, minden gombot be tudok nyomni a képernyön -
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Kicsi off az alkalmazások megvásárlásával kapcsolatosan. Nem vagyok az a típus, aki megvásárol egy szoftvert - erre még sosem volt példa.
Viszont a launcherpro plusnál elgondolkodtam ezen. Munkába menet és vissza - ha már elolvastam a hvg-t és nincs nálam könyv - szoktam olvasgatni az rss-ben gyűjtött androidos és politikával kapcsolatos híreket. Szó esik a marketről is, hogy egyre több az alkalmazás és ezáltal a szemét is. Viszont van benne néhány olyan kincs, mint pl. a launcherpro plus és a documents to go, melyeket napi szinten használok.
Ezért jó lenne, ha ezeknek a fejlesztőknek nem menne el a kedve az egésztől, mert tudom, hogy jobban megérné nekik az, ha az apple store-ba írnának fizetős alkalmazásokat. Jó lenne, ha ezek a fejlesztők megmaradnának, és folyamatosan ontanák magukból a frissítéseket. Talán ha látják, hogy egyre többen megbecsülik őket, és pénzzel támogatják a munkáját, akkor ez hosszútávon kamatozik mindkét félnek is.
-
petipetya
nagyúr
Mivel a kijelző nem amoled, így józan paraszti ésszel ezt mondom neked:
- Egy teljesen fehér vagy egy teljesen fekete háttér minimális fényerővel ugyanannyira terheli az aksit.
- Egy teljesen fehér vagy egy teljesen fekete háttér maximális fényerővel ugyanannyira terheli az aksit. -
-
petipetya
nagyúr
Erre voltam kíváncsi, köszi. Már csak ez a vásárlás tűnik kissé bonyolultnak, nem akarok regisztrálni mindenféle dologra. Nincs egy számlaszám, ahová elég lenne átutalni a lóvét?
Direkt van erre a célra egy elkülönített számlaszám is a főszámla mellett, és csak annyi pénz van rajta, amennyi éppen az utaláshoz kell.
-
petipetya
nagyúr
Egy láma kérdés: ha megveszem a launcherpro plus-t, akkor új szoftver felrakása után is fel tudom telepíteni ugyanazzal a kóddal?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #2642 üzenetére
Nem, a netröl szereztem be. Az átméretezés nem müködik, hanem fagy, és olyankor újra kell indítani a launcherpro-t. Ellenben az adw launcherben müködik a widgetek méretezése.
A launcherpro ezekkel a widgetekkel tud többet. A people widget nagyon szép, azét érdemes volt feltenni.
-
petipetya
nagyúr
Legújabb főképernyőm: fotó
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest