- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
válasz
crazyman11 #2366 üzenetére
ha minden igaz itt találsz gyári romokat.
-
-
amanoba
őstag
Sikerült minden, 2.3.4 süvít, sokkal kellemesebb mint a 2.2 volt, mégegyszer köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Más: olvasgattam egy kicsit más fórumokat, és nem tudom volt-e már, de létezik hozzá egy gyári erősebb akksi. (bp7X 1820mAh, amit a moto xprt-hez adtak eredetileg)
Hallott erről valaki valamit? Esetleg próbálta valaki? Elvileg vastagabb egy kicsit, akssifedél cserés a dolog..[link] -
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
válasz
FireFox1996 #2290 üzenetére
-
amanoba
őstag
válasz
FireFox1996 #2286 üzenetére
köszi, akkor neki is látok...majd beszámolok ha sikerült, ha nem, akkor meg jövők nyígni.
-
amanoba
őstag
beruháztam, m2 tulaj lettem.
viszont asia retail, 2.2-n segítséget szeretnék kérni gyári 2.3 update-hez.
-
amanoba
őstag
hali, lenne pár kérdésem milestone2 tulajokhoz:
-van-e valami tipikus betegsége a telefonnak? ( ilyenre gondolok, mint anno defyn volt a hangszóró hiba, vagy könnyen lejön a festék róla vagy bmi..)
- hangminősége milyen a defyhez képest? kihangosítva szól olyan hangosan, mint a defy?
-akksija mennyit bír? (konkrét példák is jöhetnek pl: 2 óra beszélgetés, 1 zene -> kb. 2nap)előre is köszi a válaszokat! (és kérlek azt írjátok le, gyári szoftverrel használjátok-e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest