- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba #2295 üzenetére
Itt van egy leírás róla. Érvényes 32 bitre is.
-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba #2291 üzenetére
igen, bekapcs+joy fel-el!
Viszont vigyázz, hogy ha win7 64 biten vagy!!!! Mert én eddig 4 win 7-es gépen próbáltam, és sosem megy nekem 64 biten, csak 32 bitesen megy. De itt már írta vki, hogy neki 64 biten is megy... csak nekem nem !Előbb a java SDK (6-os ?!)
Aztán Google SDK, és itt még futtatni is kellaz SDK manager-t, hogy letöltse 1-2 cuccot
Aztán Motorola USB DriverAztán jöhet a flash...
-
FireFox1996
őstag
válasz
amanoba #2289 üzenetére
Mit szeretnél ?
- Bekapcsoló gomb + Joystick felfelé: ezzel flash módba lépsz, így tudod RSD Lite-vel flashelni az SBF-s fájlokat... (pl. gyári ROM)
- Bekapcsoló gomb + X: mejelenik egy zöld robot, eztán a Volume le/felfelé: ezzel beléphetsz gyári Recovery-be
- Ha rootolt a ROM-od, és fent van vmi móddolt Recovery, akkor újra indításnál, amikor a LED-ek világítanak a jobb felső sarkán, akkor nyomhatod a VOLUME lefelé gombot, ezzel beléphetsz a móddolt Recovery-be, és itt tudsz telepíteni főzött ROM-okat, vagy a backup-okat visszaállítani... -
törölt tag
válasz
amanoba #2280 üzenetére
1-es opció: elviszed egy motorola szervizbe, és megcsinálják neked.
2-es opció:
-felrakod a motorola usb drivert a gépedre
-feltelepíted az RSD lite egy friss verzióját
-letöltesz innen egy gyári rom-ot
-majd egy tetszőleges tutoriált követve, felteszed a letöltött rom-otkb ennyi.
-
Zsolto
őstag
válasz
amanoba #2227 üzenetére
Tipikus betegség a jelek szerint a WiFi-hotspot üzemmódban a 3G-kapcsolat megszakadása (gyári 2.3.4-gyel)
Hangerő és Defy: nem tudom, nincs összehasonlításom.
Akku: Nálam óránként átlagosan 5-7%-ot merül
- állandó 3G,
- állandó BT
- két fiók (1 Gmail + 1 POP3) szinkronizálása
- 15 perc telefonálás
- fél óra kihangosított, nagyon halk zenelejátszás
- óránként többszöri felébresztés, nyomkodás, levélolvasás, válaszolás
- negyedóra játék
- automatikus fényerő mellettReggeltől estig simán kibírja, de ha nap közben nem töltök rá, akkor reggel töltéssel kell kezeni a napot. Mindez "night-time saver" akkuüzemmódban (ilyenkor éjszakára (22.00-05.00 óra között) a szinkronizálás ki van kapcsolva, ha 15 percig nem nyúlsz a telefonhoz).
A GPS nagyon megszívja az akkut.Most megnéztem a Battery Usage összefoglalót:
35% Display
18% Hybrid Stopwatch (tegnap csináltam egy 30 perces visszaszámlálást, és elfelejtettem kikapcsolni a kijelzőt, ezért fél óráig nem is kapcsolt le...)
15% Phone idle
13% Mobile standby (vajon mi a különbség...?)
5% BT
3% WiFi (tegnap elég sokat volt bekapcsolva, mert Dropboxról nyúztam le fájlokat)
3% Android OS
2% Player Pro (a zenelejátszás ezek szerint alig fogyaszt, pedig használom rendesen)Ha van még kérdés, szólj
-
Cyberpunk
félisten
Hát ja én se vennék már Motorolát. Habár nekem az előd van a Milestone nagyon jó készülék elégedett is vagyok vele csak hát ez a fw mizéria.
Húzzák, halasztgatják, érdemi információt nem adnak ki a Froyo frissítésről hol ott a Droidra már jó ideje van Froyo hivatalosan is.
Az XT720 tulajok megszívatásáról meg nem is beszélve.
Jó készüléknek tűnik ez főleg az áttervezett qwerty bill. tetszik, de pont a feljebb vázolt okok miatt nem kéne.
Ha újra telefont akarok venni akkor a listáról a Motorola márkát kihúzzuk az biztos.#18: Ha választani kéne és nem izgat az esetleges szoftver mizéria akkor Motorola. A DesireZ-nek elég gagyi a nyitómechanikája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest