Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Samsung Gear S3 - második kör
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - Apple Watch
 - Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsolto
őstag
Újonnan 69-ért árulják, asszem a gsmhome-nál láttam ma délelőtt (a neten, nem fizikailag). De használtan nemigen találni ilyet, szóval nehéz megmondani.
Én is ezen töröm a fejem, perverz vonzalmat érzek iránta. Elhatároztam, hogy ha megveszem, nem kezdem a hekkelésével, nem kérem számon, amit nem tud, hanem úgy fogom elfogadni, amilyen. Nyilván lehet használni, de ha valaki az Android esetében megszokott stílusban áll hozzá (mikor jön a hivatalos 2.3, melyik főzött rom a legjobb rá), akkor nem lesz elégedett, ez nem az a telefon, amire a XDA teljes legénysége romot kotyvaszt.
Defy-ról váltani? Csak akkor, ha kell a fizikai QWERTY, különben nem látom, miért kéne. Ez nem feljebb, hanem inkább oldalra lépés. A Defy-t én is nézegettem, de valahogy olyan műanyagosnak tűnt. Az M1 és M2 sokkal karakteresebb -- ebből a szempontból talán mégis továbblépés lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
 - Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak ez volt a benyomásom róla. De tudom, hogy kemény legény