Hirdetés
- iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

axioma
veterán
Ez vegszukseg esetere jo. De ha elvben cserelheto, akkor keresnek olyat amire cserelnek. Csak nem tudom, ez mennyire modularis...
A blur app-ok (nem a teljes blur kornyezet, csak 1-2 app ami sokban elter a mostanitol) onmagukban a cm10-en nem lesznek eletkepesek? Nem csak ugy csinalnak, mintha az elejen skip-eltem volna a blur-t? Mert nekem az mar jo lenne, vegulis jelenleg a dock meg a nevjegyzek erdekel, ill. ha johet akkor jo lenne az email widget de arra sejtem hogy 25 talalat lesz a marketen is. (Sot, dock is jo ha van masmilyen, ha a dock az android szintu allapot, nem cska a motoe.)
OK, ki is probalhatnam, meg nem baj ha tesztelem hogy tudok-e rendszert ujrahuzni
 , de ha mar van tapasztalat, akkor nem cs*szem el vele az idomet.GGMPC, most is csak gyari szoftnal maradsz? Amugy welcome back

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de ha mar van tapasztalat, akkor nem cs*szem el vele az idomet.