- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
Komoly kis gép. bár a súlya kicsit nagy szerintem, de nyilván nem ez lesz a mérvadó.
Amikor Londonban voltam, akkor kaptunk ilyen audioguide-t. És egy hatalmas turista biztos műanyag csomagolásban volt egy Apple. Butított szoftverrel. Például ilyen ipari megoldásra is alkalmazható lenne, egy jó áron, bár az almásnál csak tudják olcsóbban adni
-
solanthugor
aktív tag
A kèpen olyan mint egy tv
Szòlok is pistabànak, a fükasza mellè jò lesz... -
Iomega
addikt
Jó munkás embernek ez való.
-
rep3at
őstag
Tetszik az ötlet, báér nem értem hogy miért nem Honeycomb van rajta.
-
kolosanyi
veterán
Kifejezetten tetszik.
-
lmisi
senior tag
Ebből is látszik hogy az eddíg megjelent tabletek kb. max 3 évre vannak tervezve. Ideálisan (gyártók nézetében) úgy 2 év múlva amikor hirtelen kinyiffan az aksi, menj és vegyél újabbat.
-
alamuszi
senior tag
Tettszik, a Motorola már régen is otthon volt a strapa ipari termékekben nagyon örülök, hogy ezt a hagyományt folytatják.
-
szilagyiv
senior tag
És legalább jól is néz ki! Nem úgy, mint mondjuk a Pana strapagépei. Szerintem nem csak ipari környezetbe van rá igény, hiszen a víz-, és ütésálló fényképezőket sem csak oda gyártják.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A legalább 3-5 éves életciklusra tervezett Motorola ET1 - ez a gyártási életciklus?
-
ducsidu
senior tag
Hát...Kicsit furcsa ez a kinézet,de strapatablet,úgyhogy no problem
-
tjb007
nagyúr
A Motorola 1000 dollár alatti árat szeretne (ami aztán 990 dollár is lehet), meglátjuk mennyire sikerül nekik. Az viszont biztos, hogy lesz rá kereslet.
-
törölt tag
Defy tulajoknak pont jó lesz...
-
b4zsi-
őstag
jobban tetszik, mint a papírlap tabletek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest