- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
Komoly kis gép. bár a súlya kicsit nagy szerintem, de nyilván nem ez lesz a mérvadó.
Amikor Londonban voltam, akkor kaptunk ilyen audioguide-t. És egy hatalmas turista biztos műanyag csomagolásban volt egy Apple. Butított szoftverrel. Például ilyen ipari megoldásra is alkalmazható lenne, egy jó áron, bár az almásnál csak tudják olcsóbban adni
-
solanthugor
aktív tag
A kèpen olyan mint egy tv
Szòlok is pistabànak, a fükasza mellè jò lesz... -
Iomega
addikt
Jó munkás embernek ez való.
-
rep3at
őstag
Tetszik az ötlet, báér nem értem hogy miért nem Honeycomb van rajta.
-
kolosanyi
veterán
Kifejezetten tetszik.
-
lmisi
senior tag
Ebből is látszik hogy az eddíg megjelent tabletek kb. max 3 évre vannak tervezve. Ideálisan (gyártók nézetében) úgy 2 év múlva amikor hirtelen kinyiffan az aksi, menj és vegyél újabbat.
-
alamuszi
senior tag
Tettszik, a Motorola már régen is otthon volt a strapa ipari termékekben nagyon örülök, hogy ezt a hagyományt folytatják.
-
szilagyiv
senior tag
És legalább jól is néz ki! Nem úgy, mint mondjuk a Pana strapagépei. Szerintem nem csak ipari környezetbe van rá igény, hiszen a víz-, és ütésálló fényképezőket sem csak oda gyártják.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A legalább 3-5 éves életciklusra tervezett Motorola ET1 - ez a gyártási életciklus?
-
ducsidu
senior tag
Hát...Kicsit furcsa ez a kinézet,de strapatablet,úgyhogy no problem
-
tjb007
nagyúr
A Motorola 1000 dollár alatti árat szeretne (ami aztán 990 dollár is lehet), meglátjuk mennyire sikerül nekik. Az viszont biztos, hogy lesz rá kereslet.
-
törölt tag
Defy tulajoknak pont jó lesz...
-
b4zsi-
őstag
jobban tetszik, mint a papírlap tabletek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest