- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
Szia. Nemtudom a többiek mit használnak én annó megvettem Powerampot és azt használom. Android 12-hoz: nekem sokkal többet bír az akksi, tegnap volt 6h SOT- és még volt 40% az akksiban. De javult a kamera is, de még igazán nem nyomkodtam én se, csak beállítottam ahogy szoktam, de eddig tetszik.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
kssvirag
tag
zenelejátszáshoz mit használtok rajta?
Mert én csak ezt a YT MUSIC ot találom a telón, ami nem valami jó.
Elötte egy LG G8-am volt de ott volt egy sima zenelejátszó benne alapból.
Itt alapból mi van az mp3 -ak lejátszására?igen, megjött a 12 android. hétvégén feltettem én is.
Sok tapasztalatom még nincs mert pár napja vettem a telefont, de eddig nekem nagyon bejött.[ Szerkesztve ]
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok. Jelzett a teló. Most jött meg az Android 12 rá. Majd írok tapasztalatot, ha valakit érdekel.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Phoenixy
senior tag
Szia,
Igen, így van. Csak érintésre és eseményre, illetve mozgásra (pl. zsebből/táskából kiveszed, asztalról felemeled), utána elalszik. Viszont itt lehet az értesítésekkel műveleteket végezni az Always on display-en (Moto Display), például jön egy email, akkor lehet rá válaszolni, az emailt törölni, vagy az értesítést "kihúzni", vagy valamilyen chat üzenet esetén is lehet válaszolni (az üzenet szövegét is kiírja, email esetén pedig az email első néhány sorát), vagy ha egy hívást nem vettél föl, akkor innen egyből vissza lehet hívni, stb.Motorola 4EVER
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Tulajoktól kèrdeznèm,hogy az always on display ebben csak èrintèsre/esemènyre működik aztán "elalszik" vagy folyamatosan megy?
Köszi 🙂{。^◕‿◕^。}
-
Phoenixy
senior tag
Néhány újabb összehasonlító kép. Ezúttal Edge 20 Pro gyári kamera vs. Edge 20 Pro GCam (LMC 8.2 + custom config) vs. One Hyper gyári kamera.
https://drive.google.com/drive/folders/1SovlFqXvP8JWxVfdXexLgS6xdwzZK9UP?usp=sharingTegnap egyébként megjelent az Android 12 Brazíliában végre az Edge 20 Prora is, szóval előbb-utóbb ide is elér.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
Phoenixy
senior tag
Múlt héten az Edge 20 Lite-ra kijött a 12 (legalábbis Brazíliában), ezen a héten pedig az Edge 20-ra. Talán jövő héten jön a Pro-ra.
Nem semmi amúgy, hogy most már 3 hónapja megy a beta teszt.
Bár emlékszem a Moto X Pure esetén áprilisban indult az Android 7 tesztje és szeptember végén jelent meg.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
stbtamas
aktív tag
[ Szerkesztve ]
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
millerzs
csendes tag
Sziasztok!
Van aki használja Telenor (Yettel) hálózaton? Működik a 4G hívás? -
mrThomi
addikt
Szerintem nézd meg inkább az új ZTE Axon 30 Ultrát youtub videós teszteken. Az lehet jobb kamerába és árba sincs sok különbség. A zte felülete meg szerintem sokkal szebb mint a stock android a motokon. Sok szoftverupdatet ne várj egyiktől sem, kapnak majd A12-t és kb ennyi is lesz.
-
senior tag
Sziasztok!
A tulajoktól kérdezném, hogy a szoftveres frissítések után valóban történt-e előrelépés a kamerák kapcsán az képek minőségét tekintve?
Tetszene a modell, de minden második ember visszajelzésénél (és youtube tesztben) azt láttam, hogy a kamerateljesítmény nem méltó a kategóriához és az árhoz, periszkópos egységet viszont manapság az ultrákon kívül már semmiben nem lehet találni... Köszi!Forza Ferrari!
-
Phoenixy
senior tag
Elindult az Android 12 beta, elvileg februárra lesz végleges.
Motorola 4EVER
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, van mar vkinek ilyen teloka ? Tapasztalatok esetleg ? Most egy ev eleji akcioba ki tudnam fogni 499 euroert ami sztem egesz jo ar az indulo 700 hoz kepest
-
Антей
tag
Sztm a gcam még rosszabb. Belenagyítottam a Várbeli képekre, a négyzet alakú lefolyó rácsozata a gyári képen nagyságrendekkel jobb; a gcam-os inkább cs paca. A másik Várbelinél ua: a gcam képén a kapu kilincse szinte kivehetlen, a gyárinál látszik, a stukkók ue, a gcam felvételén qrva elmosodóttak. Sztm.
-
Phoenixy
senior tag
Moto Cam vs. GCam.
PXL képek a GCamosak, IMG a Moto app.
[link]Motorola 4EVER
-
technomarci8
csendes tag
huawei p40 pro mat cserélném edge 20 pro ra, persze érték egyeztetéssel.
Ha valakinek esetleg fölkeltette az érdeklődését ne habozzon írni -
mindthecrap
aktív tag
A szellemképekből ítélve itt a szoftver a ludas, gondolom olyasmi megoldás akarna lenni az autó mód mint a nagy márkáknál is amikor esti képeknél sok expót rak egymásra és fokozatosan világosít, csak ez itt szoftveresen nem jött össze, és az expók el vannak csúszva egymáson. A Gcam-os kép viszont szerintem mobilos zoom kamerához képest kitűnő!
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Phoenixy
senior tag
Van teljes értékű GCam rá (működik vele mind a 4 kamera).
Azt nem értem, hogy tudtak ilyen gyönyörű éjjeli fotókat készíteni. Az én képeim egy elmosódott paca, GCAM-mel is, mintha nem is az a telefon lenne, de még a Panasonic DMC-TZ100-ammal sem tudok ilyen jó éjjeli képeket lőni, legfeljebb állvánnyal.
A zoomos képeket meg főleg nem értem, hiszen a Motorola kamera nem is tud éjjeli módot az 5x zoommal, mutatom (jó ez most itt tömörített kép, de az eredeti sem sokkal jobb):
GCam legalább tud éjjeli módot 5x-nél:[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
hajbel
addikt
Ez pont olyan telefon, ami nekem kéne, mondjuk az előlapi kamerát a kijelző alá rejtve, mivel nagyon ritkán használom. Kíváncsi vagyok, hogy a kamera javul-e gcammel és van-e rá egyáltalán teljes értékű.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Persie12
aktív tag
Amúgy ez most lehet hogy hülye kérdés, de hogy hogy angol nyelvű a rendszerrel készült a teszt? Létezik még, hogy egy telefonra nincs magyar nyelv?
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
veterán
válasz vargagabor1 #23 üzenetére
Ezt én sem értem, ez olyan, mintha egy autót menetteljesítményben egy A márkához hasonlítanának, a belső terét meg egy B márkához hasonlítanák.
Szerintem is jobb lenne, ha mind a kijelző, mind a teljesítmény ugyanahhoz az 5 konkurens telefontípushoz lenne hasonlítva
Ha így lenne, akkor egy Mobilaréna teszt elolvasása után nem kellene mindig a Gsmarena összehasonlító táblázatait is még böngészni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
samu74
addikt
Hát a Qi nekem se létszükséglet, eleinte tetszett, mára már elmúlt a varázs.Viszont az sd jól jön, ha sok kép meg videó(4K) van a telon, pikk-pakk meg lehet pakolni.Mondjuk nekem zene is van bőven rajta,van olyan album ami 10 szám és 3,5 giga.
Kínai telóknál nekem a OP ami szerintem még összességében még vállalható lenne, de árban azok is elég húzósak.
Ja igen a sztereó hangszóró nélkül is el lehet lenni, de mikor mutatom ismerőseimnek hogy szól egy youtube vagy játék, akkor azért van pislogás.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Persie12
aktív tag
Mégis valahogy ezt, vagy egy realme GT Neo2-t vennék ha most telefon kéne. Esetleg egy OP Nord 2, igaz az hardver ügyileg más kategória. Azok közül ami engegem zavarna, bár az nem fizikai dolog, az a support. Arról nem tudok semmit. Viszont nekem nem hiányzik se Qi, se micro Sd (hova nem elég 256 GB alap esetben?), vízlepergető bevonat elég számomra. Egyedüli dolog ami zavar a mono hangszóró. Xperia Z2 óta csak sztereós telefonom van, és elég könnyű hozzászokni.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Aryon87
félisten
és hiába akad a kifutó Galaxy S20 FE hátulján három látószög, ha a telefon műanyag és 4G-s.
Az a műanyag 4G-s telefon az év egyik legjobbja árban is és tudásban is.Tetszős ez a Motorola amúgy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Graphics
Jómunkásember
-
janeszgol
félisten
Latom, hogy az erinteserzekelesben is verseny van. Van ennek gyakorlati haszna? 500+ mhz-nek?
-
Dare2Live
félisten
válasz bollokcs80 #10 üzenetére
Amit írsz az létezik úgy hívják, hogy pixel 6 és pixel 6 pro.
Engem elsőre sokkolt mennyire jó a főkamera szenzor + OIS + fényerős optika + SW kombó. Itt ki kell emelni, hogy a csodát az SW csinálja.
A Pixel 6 PRO annyiban különbözik, hogy google belerakot egy ! 1/2es zoomot. Nem körömpiszik, 1/5, 1/44et.Viszont rhdjon meg nincs MOon hivatalosan forgalmazva és MOon root kell az 5G, voltehez.
Én németből hozattam egyet még jobb eur árfolyamon a sima 227kból jött ki.
Felső kategóriban még jó lehetne a mi 11 ultra... csak lényegében nincs forgalmazva, előfordulhat, hogy detto hackolgatni kell mint pixel 6ot és ha van akkor meg 500.000Ft+...
Idén ez a fejlődés kamera fronton.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bollokcs80
Korrektor
"Szerintem pont rossz az iparági stratégia: amikor egy felső-középkategóriás hardver mostanság magas képfrissítés mellett is bőven elég játékra és multitaskingra, épp a kamerától vár többet az ember..."
Jól megfogalmazta Bone a gondolataimat. Nyilván a készülék összerakásakor adott, hogy egységnyi pénzért mi fér bele, de az utóbbi időben Androidos fronton mintha megállt volna az idő a kameráknál. Többször is leírtam már, hogy szerencsésebb lenne a mennyiség helyett a minőségre menni, a (felső)-középkategóriában lenne egy normál+ultraszéles páros, a felsőbb polcokon pedig a telefotó, ha már ez annyira prémium dolog (Lásd iPhone). El kellene már felejteni ezeket a viccnek is rossz marko- és egyéb szenzorokat.
Én kifejezetten szerencsésnek érzem magam, hogy tavaly még akciósan kifogtam az OP7T-t egy rendes kameratrióval, ebben az árkategóriában azóta sincs hasonló (talán az S20 FE-t kivéve). Igaz, a tesztjében Bone lehúzta a képminőséget, én maximálisan elégedett vagyok vele, dacára annak, hogy az OP nem töri magát a régebbi modellek szoftverének reszelgetésével.
A másik, érthetetlenül "luxus" funkció a Qi töltés, egy ilyen telóban már lehetne egy 10-15W-os opció (a csúcstelókban meg még gyorsabb, ha már számháborúzni akarnak).
Egyébként jó vas, a 870 bőven elég, a RAM/tárhely meg szerintem sok is
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Graphics
Jómunkásember
Mondjuk ezt én se értem, hogy miért egy régi szoftverrel lett tesztelve, miközben van rá frissítés.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
vilmose33
őstag
Köszi a tesztet, jó telefon.
A jövő most van
-
...temérdek RAM mal és tárhellyel.Negatívum:microsd bővítés hiánya. Amúgy melyik az a telefon,ami érdemi szubbasszust tud kipréselni magából?Még a legújabb iPhone is csak kellemes hangzásvilággal rendelkezik.Dupla ennyiért.Tényleg hátrány ez,ha fillérekért lehet kapni Bluetooth hangszórót?
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
TTomax
félisten
Hát lehet,hogy az S20FE müanyag meg 4G-s de a úgy kb mindenben jobb mint ez a mobil.Nem utolsó sorban teszi ezt jóval olcsóbban...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Dare2Live
félisten
fotós szempontból hiánypotló. Akinek ez szempont annak 200Kban az egyik legjobb ár/értékű darab.. Talán egy dologba tudok belekötni. Csak a telén van OIS.
A 870 mindenre bőven sok, 888 meg eszi az aksit. Nem érdés, hogy akkor 100kval olcsobban 870.
Tesztre meg érdemes lett volna lefrissíteni. Az első fw/romok jellemzően nem hibátlanok sehol.
Baromi nagy kár, hogy nincs MOon pixel6/pixel 6 pro. kamera vonalon nagyon jól sikerültek, jó árral.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Graphics
Jómunkásember
Ez az asztali módos megoldás kifejezetten tetszik, alapvetően elvárt lenne mindenkitől, hogy a készülékek képesek legyenek rá.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
natë
nagyúr
A frissítés lesz itt a bibi, egyébként pofás cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest